Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Legend Car Cup

Frederik Nymark var uheldig

Legend Car 
26/05/14 

Søndag deltog Frederik igen i to løb på Nürburgring i den europæiske Legend SuperCup. Der skulle køres to løb om søndagen og ganske som i Danmark vendes feltet og det betød at den unge Nymark skulle starte fra bagenden af feltet.
 

Efter lørdagens gode resultater og tætte kampe med Niki Meredith og James Holman, var der spænding op til søndagens løb.

Søndagens første løb blev igen en kamp mellem Niki Meredith, James Holman og Frederik Nymark. Det var ikke nok at de tre skulle kæmpe med hinanden, de skulle også kæmpe sig op gennem feltets lidt langsommere kørere.


Der var tæt race i løb nummer 3.
(Foto: Nymark Racing)

”Det var rigtig sjovt race hvor vi kørte tæt og fik overhalet en del gange” fortalte Frederik Nymark.

De hårde kampe med Niki og James op gennem feltet betød at Frederik ikke kom med helt frem i det tyve minutter lange løb. Han sluttede som nummer fire.

I søndagens sidste løb skulle Frederik starte som nummer 7. Da starten gik, fik Frederik hurtig kæmpet sig frem i feltet. Endnu engang skulle Frederik kæmpe om de første tre placeringer, med James Holman og Niki Meredith.


Der blev kørt tæt race fra starten i dagens sidste løb.
(Foto: Nymark Racing)

”Det var rigtig sjovt, vi nåede alle sammen på skift at ligge i front. Det er rigtig fedt når man kan køre så tæt og fair”. Sagde Frederik da han kom tilbage i pitten.

Desværre kom Frederik tilbage i pitten på et fejeblad, for ude på den bagerste del af banen gik bilen pludselig i stå og Frederik måtte udgå af løbet.

Efter løbet viste det sig at fejlen var noget så simpelt som en sikring der var sprunget. Selv om Frederik udgik på femte omgang nåede han igen at sætte den hurtigste omgangstid.

”Selv om det er ærgerligt at udgå i sidste løb hvor jeg havde mulighed for at vinde, så har det været en rigtig sjov og lærerig weekend. To pokaler og 3 hurtigste omgangstider i fire løb er jeg godt tilfreds med”, sluttede den unge Nymark.


Så tæt var kampen om podium placeringerne.
(Foto: Nymark Racing)

Frederik fik lært en del på den tyske bane og vil i den forbindelse gerne sige tak til KP Erhvervsbiler og Sony Playstation for at give ham muligheden for at deltage i weekendens Legend SuperCup løb.

Nu skal Frederik se frem mod næste weekend, hvor han igen skal deltage i den danske Legend Cup serie, som køres på Ring Djursland. Derefter tager Nymark Racing til Le Mans for at slappe lidt af og for en gang skyld kigge på lidt race.

Nymark Racing har arrangeret en lille VIP tur til Le Mans for sponsorer, venner og fans. Så vil du møde det unge racertalent i afslappede forhold, er der stadig et par ledige pladser tilbage på turen. Kontakt Nymark Racing og hør mere om turen.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Nürburgring
  •      ASETEK SIMSPORTS