Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Flot slutspurt betød sejr til Brian Madsen

DM Rally 
08/10/02 

- i Renault Megane Maxi
Et glad og lettet team kunne fejre klassesejren, gruppesejren og en general placering som nr. 2, efter prøve 16 var kørt søndag eftermiddag. Første podieplacering i en DM afdeling til Brian Madsen.
 

Rally Odder Avis 2002 startede lørdag eftermiddag med småregn. Hen under aften startede det med at styrtregne så himmel, veje og publikum nær var druknet. De meget krævende veje omkring Odder blev nærmest oversvømmet og forholdende gjorde det uhyggeligt svært for kørerne. Et konstant tempo uden oversats bragte Madsen frem i top6 inden søndagens prøver.

Søndag morgen begyndte solen at bryde igennem de mørke skyer. Vejene var tørret op og den potente Renault Megane Maxi kunne nu få overført de hidsige kræfter til asfalten. De første 4 prøver om søndagen blev kørt i hurtigste tid generelt. Samtidig måtte Jørgen Pilgaard udgå med teknisk defekt og kombineret med lynhurtige tider bragte det Madsen og Vestergaard op på 1. pladsen i klassen. En slutspurt af de hurtige betød at teamet kunne strække armene i vejret med en flot 2. plads generelt.

Vinder af Danmarks mesterskabet i gruppe A blev Ove Pedersen fra Ringkøbing i en Toyota Celica 4WD som desværre udgik i denne DM-afdeling. Med Jørgen Pilgaards exit kan Ove Pedersen nu kalde sig Danmarks Mester 2002. Brian Madsen og Henrik Vestergaard har stadig chancen for at komme på skamlen i det samlede mesterskab. Det bliver endeligt afgjort til sidste afdeling af Danmarks Mesterskabet som køres d. 18-19 oktober i Åbenraa.


Læs mere om:
  • Brian Madsen
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: