Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Legend Car Cup

Frederik Nymark lærte noget nyt i Tyskland

Legend Car 
24/05/14 

Sent lørdag eftermiddag kørte Frederik Nymark sit andet af de fire løb som han skal køre på Nürburgring i denne weekend. Det skulle vise sig at han fik lært noget nyt.
 

Frederik skulle starte som nummer et i weekendens andet løb, men kort efter starten benyttede hans modstandere på anden- og tredjepladsen et trick som den unge Nymark kun har hørt om.


Frederik startede som nummer et i weekendens andet løb.
(Foto: Nymark Racing)

Niki Meredith fra Irland og James Holman fra England lavede et såkaldt ’Bumpdrag’. Det går ud på at den bagerste bil skubber bag på den forreste bils kofanger. Det betyder at den første bil bryder vinden og den bagved kørende bil kan presse begge biler lidt hurtigere frem.

”De to kender hinanden og lavede et ’Bumpdrag lige efter starten og de røg bare forbi mig” fortalte Frederik efter løbet. Det betød at de to fik et lille forspring. James Holman laver så en lille fejl og så er Frederik helt oppe bag ham igen. Den hurtigste knægt fra Hadsten kommer også videre op på andenpladsen og kæmper så med om førstepladsen.

Han er flere gange på siden af Niki Meredith men har ikke mulighed for at komme forbi, hvilket betyder at James Holman kommer op igen. På sidste omgang ligger de tre biler stort set, side om side hele vejen rundt. I det sidste sving kommer Frederik på den forkerte side af sine konkurrenter og slutter på en flot tredjeplads.


Der blev kørt tæt blandt de første tre.
(Foto: Nymark Racing)

Frederik nåede at være i føring to gange og han kørte igen hurtigste omgangstid i løbet med en gennemsnits hastighed på hele 127,3 km/t.

Da Frederik kom i pit var han lidt ærgerlig over at de to konkurrenter havde lavet ’Bumpdrag’ på ham to gange, da han kunne se at han ellers var den hurtigste af de tre.


Lidt sprøjt skal der til efter et godt race.
(Foto: Nymark Racing)

”Det var skide sjovt og rigtig fedt at køre et så tæt og fair race, jeg glæder mig til i morgen” fortalte Frederik med et smil på læben.

I morgen skal Frederik Nymark igen køre to løb a 20 minutter. Første løb bliver kørt klokken 11.40 og det sidste løb starter klokken 16.45.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com


Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Nürburgring
  •      ASETEK SIMSPORTS