Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Legend Car Cup

Frederik Nymark på podium i første løb

Legend Car 
24/05/14 

Danske Frederik Nymark er inviteret til at deltage i weekendens Legend SuperCup løb på Nürburgring i Tyskland, hvor han deltager mod kørere fra resten af Europa.
 

I weekendens første løb skulle Frederik starte som nummer tre. Da starten gik trak de tre første hurtig fra resten af feltet, men der kæmpedes stadig om de første pladser.


Første løb er overstået for Frederik Nymark.
(Foto: Nymark Racing)

De tre førende kæmper hårdt og på intet tidspunkt er der mere end et sekund imellem dem. Mod slutningen af løbet kører Frederik sig op på en andenplads som han holdt til det ternede flag.


Frederik sluttede som nummer to i sit første Legend løb i Tyskland.
(Foto: Nymark Racing)

”Det var vildt svært at holde min placering. De sidste to omgange kørte jeg med en ødelagt kobling, så jeg er rigtig glad for min placering” fortæller den unge Frederik efter løbet.


Frederik sammen med sin far og de to lokale mekanikere.
(Foto: Nymark Racing)

Selv om bilerne kører med skivebremser på baghjulene så syntes Frederik ikke det er en fordel. Han føler at bilen overbremser nogle steder på banen. Ud over det mener den unge Nymark at bilen kører stort set som Legend bilerne i Danmark.


Selv i Tyskland tiltrækker den unge Frederik de kønne piger.
(Foto: Nymark Racing)

Selv om der var hård kamp oppe foran i feltet, nåede Frederik at sætte hurtigste omgangstid i løbet. Det giver store forhåbninger til andet løb, som køres senere i dag klokken 18.05.

Indtil videre har Frederik ikke haft gener fra sidste weekends møde med betonen i Aarhus. Selv om der er lidt blå mærker tilbage er det ikke noget den unge racerkører har mærket mere til under løbet.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Nürburgring
  •      ASETEK SIMSPORTS