Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Legend Car Cup

Frederik Nymark på nye eventyr

Legend Car 
23/05/14 

Det er ikke mange dage siden at Nymark Racing og Frederik Nymark sluttede weekenden lidt for hurtigt ved CRAA løbet i Aarhus. Den unge fyr var blå i hele højre side af kroppen, men det stopper ikke Frederik for at sætte sig i en Legend bil igen i denne weekend.
 

I det store Europa køres der også med Legend biler. Klassen hedder Legend Supercup og bilerne er næsten magen til dem vi kender i det hjemlige Danmark. I denne weekend er den europæiske serie kommet til Nürburgring i Tyskland, og Frederik er med ekspresfart kørt en tur sydover.


Her er bilen som Frederik Nymark skal deltage med i weekenden.
(Foto: Nymark Racing)

Flemming Nymark som er Frederiks far og teamchef for Nymark Racing fortæller lidt om de europæiske Legend Supercup biler.

”Bilerne er stort set magen til dem der kører i den danske serie, der er dog lidt ændringer: Racerne er udstyret med et vandkølingskit, der er skivebremser bagpå, der er større benzintank og lidt anderledes forbremser, desuden køres der på Falken dæk. Frederik syntes ikke det er nogen fordel med skivebremser på baghjulene, da den har tendens til at overbremse.”

”Setup er ens på alle biler - Fjedre, camber, toe in/out er justeret ens og der er min. ridehøjde på 90 mm.” fortæller Flemming Nymark fra Tyskland.


Frederik venter på træning, mens far Flemming laver et setup.
(Foto: Nymark Racing)

Frederik har fredag kørt to træninger. Der er blevet kørt to gange træning af 30 min. I første træning var Frederik tredjehurtigst. I anden træning startede hele feltet på en våd bane som tørrede op under træningen. Her var den unge Nymark nummer fire, kun femhundrede dele efter nummer et.

Der er ingen tvivl om at der bliver kamp oppe foran, hvor både den engelske og irske mester også deltager. Der skal køres fire løb i løbet af weekenden, hvert løb varer 20 min. Startrækkefølgen til første og andet løb foregår ved lodtrækning. Startplaceringen til det tredje og fjerde løb udregnes efter de opnåede resultater i de første to løb.


Frederik er øm fra sidste weekend, men han er klar til træning.
(Foto: Nymark Racing)

Frederik Nymark skal efter lodtrækningen starte som nummer to i det første løb og som nummer et i det andet løb. Man må håbe at den unge mand har købt en lottokupon inden han tog af sted til Tyskland.

Startplaceringen i de sidste to løb i weekenden bliver bestemt af placeringen af af de første to løb.

Selv om Frederik Nymark er lidt øm i sine ribben fra sidste weekends uheld, så er han glad og glæder sig meget til at prøve kræfter med nye modstandere og en ny bane.

Frede og Team Nymark Racing vil gerne takke sin samarbejdspartner Sony Playstation og sin sponsor KP Erhvervsbiler for at gøre denne weekend mulig.


Frederik sender en tanke til Sony Playstation, KP Erhvervsbiler og sit danske crew.
(Foto: Nymark Racing)

Han lover også alle sine danske sponsorer, fans, venner og alle de ”Nymark Crew” folk som støtter ham, at han vil gøre Dem og Danmark ære og kæmpe det bedste han har lært.

Nymark Racing vil sende resultater hjem gennem hele weekenden.

Læs mere om serien her:

http://acceleration14.com/legend-supercup

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Flemming Nymark
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Nürburgring
  •      ASETEK SIMSPORTS