Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Fantastisk bybane, midt i hjertet af Århus

DTC 
22/05/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipEn bybane som byder på kombinationen af havudsigt, grønne bøge, smalle veje og masser af raceatmosfære, denne weekend er helt klart en oplevelse med positiv racestemning i de perfekte rammer for publikum og racerteams.
 

Efter fredagens træning fik Mikkel C. Johansen godt kendskab til banen, med de smalle veje og snævre chikaner. Ronnie Bremer måtte melde afbud på fredagens træning pga. af sin datters konfirmation.

Tidtagning blev for Ronnie hans første kendskab til banens udfordringer. Både Ronnie og Mikkel blev mødt med stor konkurrence, da der var meget fart på alle biler i toppen af feltet.


Mikkel C. Johansen
(Foto: Johnny B. Hartmann)

1. heat afvikling af Classic Race Århus for DTC bilerne var af dramatisk karakter. Det var et blandet løb med skader og safety car, som Racing Factory gerne ville have undværet.

Ronnie starter p6’ og Mikkel C. Johansen starter p12 ud af 19 deltagende kørere.

Ronnie Bremer bliver puffet da starten går, som desværre også resulterer i en løs bagvogn med manglende bremseevne som får sat kører nr. 21 på tværs og udløser en straf i form af Stop and Go. - Lettere panik, da straffen ikke kan foretages inden for de 2 omgange som reglementet beskriver, da en kører havde en skadet bil i pitlane. Efter flere omgange kunne straffen foretages og Ronnie fik igen kørt sig godt tilbage i feltet, men slutter på en skuffende 9. plads.


Ronnie Bremer
(Foto: Johnny B. Hartmann)

Mikkel kom hurtigt forbi uheldet da starten gik, men kom for tæt på dækbarrieren halvt inde i 1. omgang og måtte parkere sin racerbil. Højre side var lettere skadet, et knust forhjulsophæng gjorde det umuligt at fortsætte, drønærgerligt da Mikkel ellers havde opnået en fordel pga. uheldet i starten af løbet og var kommet forbi med en god placering.

Søndagen bød på masser af sol og god racestemning.

Begge biler er udbedret og klar til dagens heat afviklinger, med rullende start.

2. heat blev afholdt uden Ronnie Bremers deltagelse, da en hovedcylinder havde en defekt på bilens bremseeffekt på forvognen. Defekten opstod ved tilkørsel af bremser i teltet, kort inden startens afvikling. Teamet kæmpede med at få klargjort bilen, men måtte sande at det ikke kunne udføres inden starten gik. Vældig skuffet og bitter over at bilen ikke var klar til race, teamet skulle kun have brugt 5 min. ekstra så havde Ronnie været deltagende.


Ronnie Bremer
(Foto: Johnny B. Hartmann)

Mikkel p12 i heatet og kørte sig igennem et dramatisk heat. En kører påkørte barrieren i svinget inden skovens strækning, efterfulgt af uheldet blev vejen våd af vand fra barrierens udstyr og gjorde forholdet ekstremt glat. Flere måtte stifte bekendtskab med udfordringen og heatet blev flaget af med kun få omgange fyldt med godt race.

Safety Car og tid satte sine begrænsninger for yderligere raceoplevelse i heat 2. Mikkel sluttede med placering p13’ i heatet, og langt fra tilfreds med resultatet.

3. heat leverede masser af ægte racespænding i højt tempo, det var de flotteste overhalinger som Ronnie viste publikum. Ronnie startede som p14 pga. af manglende deltagelse i heat 2, men viste både publikum og feltet at bremser punkter og fart stammer fra en masse erfaring. En efter en blev de overhalet og resultatet blev en flot p5 plads. Med start som p14, må det konstateres at Ronnie har leveret flest overhalinger i denne weekends DTC.

Mikkel arbejdede hårdt med udfordringerne og fik fart i bilen, men feltet var desværre kørt for spændende infight og andre race detaljer. Mikkel sluttede som p11 med et resultat som stod langt fra hvad Mikkel ønskede søndagen skulle slutte med.


(Foto: Johnny B. Hartmann)

KÆMPE tak til samarbejdspartnere, team og support som gør det muligt for Racing Factory at deltage i DTC.
Produktzion Reklamebureau, Sunoco, Jema Autolifte, MAN Odense, Reviscan og RTT

Følg Racing Factory den 21. - 22. juni i Rudskogen Motorpark, Norge - til den 3. DTC afvikling.

Racing Factory


Læs mere om:
  • Mikkel C. Johansen
  • Ronnie Bremer
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 18/05/14 - Mindeparken (Gadeløb) - DTC
  •      D4 Enterprise Solutions