Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Det var ØV ! sagde Kevin bagefter

Legend Car 
22/05/14 

Fredag morgen begyndte solen at kigge frem og der var højt humør hos Autoforum Racing Team Silkeborg. Alt så godt ud for teamet og Kevin Verner. Han skulle hente flere point til mesterskabet og forsvare sin andenplads i mesterskabet.
 

Efter træningen så alting fornuftigt ud, selv om ARTS teamet havde haft lidt problemer med udstyret til at måle og indstille deres undervogn, så var de klar til bybanen i Mindeparken i Århus.


Kevin Verner under træningen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Mekaniker Lasse og far Klaus fik dog bilen klar til kvalifikationen med deres mange års erfaring. Der bliver kørt stærkt i Legend Car Cuppen og det gør der også i kvalifikationen. Derfor var unge Kevin og tilfreds med den femtehurtigste tid, hvilket betød han skulle starte som nummer seksten.


I kvalifikationen kørte Kevin 5. hurtigste tid.
(Foto: Motorsporten.dk)

I første løb fik Kevin en god start. Og selv om der blev kørt stærkt mellem betonklodserne i Århus, fik han kæmpet sig elleve pladser frem i feltet og sluttede som en flot nummer 5.


Kevin kæmper sig frem i feltet.
(Foto: Motorsporten.dk)

At køre på en bybane hvor der sker uheld i alle klasser er ikke nemt. Banen forandrer sig så at sige fra omgang til omgang. Det samlede resultat fra kvalifikationen og første løb betød at Kevin Verner skulle starte som nummer tre i andet løb.


Kevin kørte sig elleve placeringer op i første løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

Da starten går taber Kevin en enkelt placering, men kan stadig følge de andre oppe foran. De fire i front trækker faktisk fra resten af feltet og der bliver kørt tæt om de første fire pladser.


Der blev kørt stærkt i andet løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

Midt i løbet har en konkurrent en afkørsel i chikanen lige foran Kevin. Overraskelsen over at se det ske, får Kevin til at bremse cirka to tiendedele for sent og det bliver straffet hårdt på en bybane.

Den lille bremsefejl betyder at Kevin selv rammer betonen så hårdt at han må udgå af løbet. ”Jeg tror at jeg bliver lidt overrasket da jeg pludselig ser Frederiks bil oppe i luften og derfor får jeg bremset lidt for sent – Det er bare rigtig ØV” fortalte Kevin Verner efter løbet.

Tilbage i pitten må ARTS teamet og Kevin konstatere at bilen har så store skader at man ikke kan deltage i weekendens tredje løb og dermed mistes der muligheden for en del point til mesterskabet.

”Nu skal vi have lavet bilen klar til næste løb på Ring Djursland, så min far og jeg arbejder på bilen hver aften for at blive klar.” fortæller Kevin Verner. ARTS teamet er sikre på at bilen bliver klar til løbet på Ring Djursland. Teamet har allerede skilt bilen ad og onsdag kører Kevin selv ud efter de reservedele der mangler til bilen.

Teamet vil have bilen færdig så hurtigt som muligt, så man er sikker på det hele er i orden når Kevin for anden gang i sit liv skal køre race på Ring Djursland.

”Jeg glæder mig allerede. Det er Danmarks sjoveste racerbane og jeg syntes det er sjovt med de niveauforskelle der er på banen” slutter Kevin. Autoforum Racing Team Silkeborg vil gerne takke sine sponsorer og venner som har støttet op i weekenden. ARTS vil også gerne takke CRAA og alle de frivillige som har gjort det muligt at køre på den smukke bybane i Århus.

Autoforum Racing Team Silkeborg

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 18/05/14 - Mindeparken (Gadeløb) - Legend Car
  •