Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Alt er klart til Peugeot Rally 2014

DM Rally 
13/05/14 

Fjerde afdeling af Danmarksmesterskabet i rally køres i og omkring Slagelse
Alle detaljerne er på plads forud for årets Peugeot Rally 2014, der skal køres den 20. og 21. juni som årets fjerde afdeling af Danmarksmesterskabet i rally. Medlemmerne af Slagelse Auto Sport har i flere måneder arbejdet med planlægningen og forberedelserne af løbet, der skal tiltrække kørere fra både ind- og udland.
 

”Vi har opbygget et løb bestående af seks forskellige hastighedsprøver, der hver skal køres to gange,” fortæller Martin Nielsen fra Slagelse Auto Sport. ”Løbet får en samlet længde på godt og vel 400 kilometer, og af disse vil de 144 kilometer bestå af hastighedsprøver. Der bliver tale om en række velkendte hastighedsprøver, men det er også lykkedes os at finde to hastighedsprøver, som ikke er blevet brugt før.”


Kim Madsen og Line Lykke Jensen bliver blandt deltagerne i Peugeot Rally, som køres den 20.-21. juni med Slagelse som centrum

Peugeot Rally 2014 vil blive afviklet på veje både nord og syd for Slagelse, hvor der vil være rallycentrum, ligesom der traditionen tro også vil blive afviklet rallyshow på Antvorskov Kaserne.

”Rallycentrum har vi i år valgt at henlægge til Selandias arealer på Bredahlsgade 1, og her vil der gennem løbet være serviceplads for deltagerne, ligesom det også er her, at vi afslutter løbet med mål og vinderceremoni,” siger Martin Nielsen. ”Alle de praktiske ting omkring licenskontrol og den tekniske gennemgang af bilerne kommer til at foregå hos Peugeot Slagelse på Skovsøviadukten, der samtidig er sponsor for løbet.”

Peugeot Rally 2014 vil tælle til en række forskellige mesterskaber. Det gælder først og fremmest de officielle Danmarksmesterskaber, som Danmarks Idræts Forbund udskriver, men derudover vil der også blive udskrevet klasser for de historiske rallybiler, Volvo Original Cuppen samt det nordeuropæiske rallymesterskab.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Slagelse
  • 21/06/14 - Slagelse - DM Rally
  •