Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Folkerace

DM CUP i Folkerace på Nisseringen

Folkerace 
07/05/14 

- Søndag den 11. maj
Tredje afdeling af DM cuppen i Folkerace både for kl. 1, 2, samt anden afdeling af Ladies og Ungdoms cuppen afholdes på Nisseringen d. 11/5-2015. Da det kun er tredje afdeling er der stadig intet som er afgjort, men det gælder stadig om at komme fra Nisseringen med flest point for alle kører. Første start bliver sendt afsted kl. 10. Vi lover at der bliver action og spænding, som altid når der afholdes folkerace på Nisseringn
 

Samme dag indvies også vores nye baneforløb, som vores dedikerede medlemmer har arbejdet på de sidste par år. Æren af at indvie banen er givet til vores mest kendte medlem i motorsport Michel Nykjær, som vil køre banen rundt. Han vil naturligvis bagefter stå klar til en snak og autografer for dem som kunne tænke sig det.

I alle klasser er tilmeldt flere lokale kører inkl. Danmarksmesteren 2013, samt klubmesterskab vinderen 2013 nr. 377 Lars Lindgaard, som til dette løb er tilmeldt i både kl. 1 og 2.

I kl. 2 fører Torben Dejligbjerg nr. 363 fra MNJ efter de to første afdelinger, tæt efter ham ligger Torben Svendsen nr. 317. Torben er ikke meldt til start på Nisseringen, og derfor kan alt ændre sig. Til start i kl. 2 ses også flere lokal kørerer som f.eks. brødrene Graham, som så sent som til vores seneste afdeling af klubmesterskabet på Nisseringen begge kom i top 3.

I kl. 1 fører Kenneth Sejersen nr. 269 fra MNJ. Han har vundet begge de to første afdelinger af cuppen, og har dermed top point. Hans far Christian Sejersen nr. 169 fra MNJ ligger pt. nr. 3 i den samlede stilling, så det bliver spændende at se om far og søn kan holde top 3 efter race på Nisseringen. Fra NMKA ses i kl. 1 bl.a Stefan Johansen nr. 273 og Heino Johansen nr. 181

I ladies er vores klubmester i denne klasse nr. 581 Mia Pedersen tilmeldt, og det bliver spændende at se om hun med hjemmebane fordel kan nappe top point, og dermed stå stærkt i DM cuppen for ladies i 2014 allerede fra anden afdeling. Fra ROMK er den kun 16 årige nr. 551 Katrine Kvist tilmeldt i sin Ford Fiesta. Katrine og Helene Sørensen nr. 577 fra DARC er de eneste i feltet der også kørte første afdeling af cuppen for Ladies, og kan hvis de tager top point stå stærkt i det samlede resultat indtil videre.

Ungdomsklassen byder altid på rigtig spændende kørsel fra de unge i alderen fra 16 til 18 år. Vores klubmester i ungdom nr. 53 Mathias Nielsen er tilmeldt løbet i U18. Mathias udgik desværre af første afdeling af DM for ungdom, og derfor håber vi at han med hjemmebane fordelen kan køre sig helt til tops, og få point med til resten af DM cuppen for ungdom. Mathias Graham nr. 55 og Kristian Franzen nr. 76 begge fra NMKA ses også i U18. Rasmus Vorre nr. 70 fra MNJ fører efter første afdeling U18, og håber naturligvis også at tage top point med hjem til Hobro. Kristian Schack nr. 10 fra MNJ fører U16 efter første afdeling. I denne klasse kan ses nogle af NMKAs helt unge kører Oliver Hemmingsen nr. 4, Paw Hansen nr. 1, Martin Jensen nr. 28, Mathias Valentin nr. 5 og Jacob Hansen nr. 30. Det bliver super spændende at se dem prøve kræfter i DM feltet.

Der har været stort interesse for sporten i det sidste år, og derfor er vi stolte af at vi kan præsenterer et så stort lokalt felt, der vil prøve kræfter med toppen.

Vi håber at hele Næstved og omegen vil komme forbi Nisseringen og hjælpe os med at heppe alle vores lokale kører. Til gengæld lover vi et super spændende race, med en af Danmarks bedste speakere når det gælder folkerace Kristian ”SnikSnak” Jørgensen.

Vores cafeteria vil på dagen naturligvis være åbent, og sørge for at kunne tilbyde vores publikum en masse lækkerier til billige priser.

Vi glæder os til at kunne byde vores publikum velkommen på Nisseringen d. 11/5-2014 til første start kl. 10

Tine Pernille Hansen
Nisseringen


Læs mere om:
  • Nisseringen
  • 11/05/14 - Nisseringen - Folkerace
  •