Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Nicki Thiim ser trygt frem til løbene på Zandvoort

ADAC GT
Masters 

07/05/14 

efter en slem forskrækkelse ved sæsonstart
Starten på sæsonen og sit første løb for Audi i ADAC GT Masters, forløb absolut ikke som Nicki Thiim havde regnet med. Et uheld der fik tilskuerne til at holde vejret, og et brækket ophæng, forhindrede et godt resultat.
 

For den unge dansker blev sæsonåbningen alt andet en en success. I det første løb blev hans holdkammerat, Fabian Hamprecht, der kørte bilen fra starten, sendt ud på en snurretur. Det bageste ophæng blev beskadiget, så holdet Thiim/Hamprecht ikke engang fik fuldendt én omgang i deres Audi R8 LMS ultra.
"Hvad kan jeg sige ... Det er skidt! Nu håber vi, at vi kan få bilen klar igen til søndagens løb, og så angriber vi!", sagde Nicki Thiim efter løbet sidste lørdag.


(Foto: Natascha Theisen)

Med en tredje position på grid havde Nicki Thiim, der skulle starte i bilen til dette løb, faktisk en god udgangsposition. Men han skulle ikke komme langt. Kort efter starten gik det helt galt. Hans Audi R8 LMS ultra blev skudt på tværs af banen, da den blev ramt bagfra. Bilen rev nogle konkurrenter med sig selv, før den bliver hængende på en Corvette, bliver slynget op i luften og slår nogle kolbøtter.

Alle deltagere holdt vejret. Men der var blevet holdt en hånd over Nicki Thiim, og der var intet sket ham. Han kom ud af ulykken med et par skrammer og måtte kun tilbringe en enkelt nat til observation på hospitalet.
"Denne ulykke var virkeligt heftig. Man indser først rigtigt, hvad der sker, når man er ude af bilen igen. Jeg er virkelig glad for, hvor meget Audi og fabrikanterne gør for udvikling af sikkerheden", sagde Nicki Thiim på Hockenheim efter årets første løb i Porsche Carrera Cup, og tilføjede:
"Jeg har det fint, og jeg er klar!"


(Foto: Natascha Theisen)

I den kommende weekend (9. - 11. maj) er det allerede tid for sæsonens 3. og 4. løb af sæsonen. Efter et års pause, vender ADAC GT Masters tilbage til det traditionsrige løb på hollandske Zandvoort.

Efter hårdt arbejde, er det lykkedes Prosperia C. Abt Racing, at genopbygge en Audi R8 LMS ultra, så Nicki Thiim og med hans holdkammerat Fabian Hamprecht kan stille op til starten.
"Jeg ser frem til Zandvoort. Lige efter mine favoritter, som selvfølgelig er Nürburgring og Nürburgring Nordschleife, er denne bane en af ​​mine yndlingstrækninger. Bilen er absolut lige så klar til komme i aktion som mig, og vi vil angribe - Go Hard or Go Home!", siger Nicki Thiim.


(Foto: Natascha Theisen)

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • Zandvoort
  • 11/05/14 - Zandvoort - ADAC GT Masters
  •