Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Lige ved og næsten

DM Rally 
06/05/14 

Så blev det tid til 2. afdeling af DM for BP-Racing. Da prøverne blev kørt på vejene omkring Vejen, var det jo nærmest hjemmebane for Benny. Fredagen havde Benny Pedersen og Mette Felthaus kørt noter på prøverne, der skulle køres om lørdagen.
 

Lørdag morgen var teamet klar, og klokken 8 startede Benny og Mette ud på de første prøver. Til pausen efter de første 2 prøver, var der lidt oliespild i motorrummet, der lige skulle tørres op, ellers en helt almindelig service.


(Foto: bpracing.dk)

Efter de første 2 prøver var de 0,4 sekundt efter den førende bil i klassen med Kenneth Madsen bag rattet. Til middagspausen var hullet op til Kenneth blevet udvidet til 3,2 sekunder.


(Foto: bpracing.dk)

Eftermiddagen bestod af 6 prøver, hvor den sidste var Bindballe prøven. En af Danmarks bedste prøver på 27 kilometer. Inden start på prøven var Benny og Mette nr. 6 generalt og nr. 2 i klassen med 8,9 sekunder op til den førende bil i klassen. Alt løs vægt i bilen, der kunne undværes, så som reservehjul og drikkedunke, blev smidt ud, og så blev der ellers kørt stærkt. Den første 3/4 omgang på prøven, gik også rigtig godt, men så sluttede det hele pludselig med et ordentligt brag. Efterfølgende har det vist sig, at det var det ene stempel, der ville ud, og herved blev der lavet et hul i motorblokken.


(Foto: bpracing.dk)

Der blev derfor desværre ingen point til BP-Racing, og det var et meget trist team, der drog den korte vej hjem på værkstedet. Nu skal motoren så skilles af og renoveres, og så håber teamet på, at de når at blive klar til 3. afdeling af DM, der køres i Nordjylland d. 30-31. Maj 2014.

Lisa Skouby Pedersen
bpracing.dk


Læs mere om:
  • Vejen
  • 26/04/14 - Vejen - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: