Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Michael Christensen sluttede på en skuffende ottendeplads på Laguna Seca

SportsCar
Championship 

06/05/14 

Porsches danske fabrikskører Michael Christensen vil ikke se tilbage på hans første besøg på den legendariske amerikanske racerbane med stor begejstring.
Efter en mislykket kvalifikation skulle Michael Christensen sammen med sin amerikanske makker Patrick Long, starte det to timer lange racerløb fra position nummer otte.
 

Kørerne i den hvide Porsche 911 RSR oplevede en ubalance i deres racer i både træninger og kvalifikation, og ændrede på den baggrund radikalt på opsætningen frem mod søndagens fjerde afdeling i TUDOR-mesterskabet.


(Foto: Porsche PR)

”Vi kunne ikke rigtig komme om hjørnerne i samme tempo som vores konkurrenter, men da jeg kørte ud på opvarmningsomgangen virkede bilen god,” fortæller Michael Christensen der uforskyldt blev fanget i tumult på første omgang.

”I sving 3 er et par biler kørt af banen, og en konkurrent kører tilbage på asfalten lige foran mig, og for at undgå en kollision er jeg tvunget til at presse bilen over dens grænse, og jeg spinder rundt. Det kostede meget ærgerlig tid, og mange tabte placeringer,” beretter Michael Christesen der efter uheldet målrettet jagtede det tabte terræn og undervejs kørte de hurtigste tider i GTLM-klassen.


(Foto: Porsche PR)

”Bilen kørte virkelig godt, og derfor var det ekstra skuffende at vi frem for at jagte de forreste, pludselig skulle kæmpe hele løbet for at køre os tilbage i rækkerne. Efter det obligatoriske pitstop, hvor Patrick Long kom i bilen, fortsatte forfølgelsesløbet der sluttede med en ottendeplads,” slutter Michael Christesen.

Femte afdeling i TUDOR United SportsCar Championship køres den 27.-29. juni på Watkins Glen International, NY.

MichaelChristensen.com
Thomas Wulff


Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Laguna Seca
  • 04/05/14 - Laguna Seca - SportsCar Championship
  •