Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

God bildebut for Lasse M. Sørensen

Yokohama
SuperCup 

30/04/14 
Yokohama

Den 15-årige Hammel-kører har skiftet karten ud med en standardvogn
Lasse M. Sørensen tog i weekenden springet fra karting til standardvogne, da han på FDM Jyllandsringen havde sin debut i Yokohama Super Cuppen. Trods sine blot 15 år og position som yngste deltager i det 17 mands store felt klarede den unge Hammel-kører sig godt ved bl.a. at sætte sjettebedste tid i tidtagningen.
 

”Det var faktisk en rigtig god oplevelse at starte med, for jeg synes, jeg formåede at gøre det godt,” siger Lasse M. Sørensen. ”Efter tidtagningen kunne jeg se, at jeg godt kunne være med på tiderne, specielt når man tænker på, at jeg er helt ny i klassen. Så med tiden og med mere erfaring, hvor jeg lærer bilen lidt bedre at kende, så tror jeg, at jeg nok skal kunne gøre det bedre.”


Lasse M. Sørensen fik en god start på sin karriere som bilkører

De tre løb på FDM Jyllandsringen bød på både op- og nedture for chaufføren i den røde Volkswagen Polo.

”I det første heat startede jeg som sekser, kom godt fra start og kom op på fjerdepladsen, men så gik der noget galt,” forklarer den unge debutant. ”En føler til ABS-bremsen virkede ikke, så jeg kørte uden ABS-bremse i heat 1, så bilen bremsede hårdt, og jeg fik lavet rigtigt mange flat spots dækkede og mistede flere placeringer.”

Havde hans start været god i første heat, så var den det bestemt ikke i det andet. Her kiksede Lasse M. Sørensen nemlig starten.

”Det var en fejl – en af dem, man skal lære noget af,” indrømmer han. ”Det tror jeg også, at jeg har gjort, for da jeg var kommet afsted, fik jeg kørt mig op og så var tempoet også godt. Hvis jeg havde været med fra starten der, så havde det set helt anderledes ud, tror jeg.”

Efter at have scoret en ottende- og en syvendeplads i de to første løb blev det til en nulscore i det sidste, da en trækaksel knækkede i starten af løbet. Lasse M. Sørensens næste start i Yokohama Super Cuppen finder sted i starten af juni på Ring Djursland.

Jan Sørensen


Læs mere om:
  • Lasse M. Sørensen
  • Jyllandsringen
  • 27/04/14 - Jyllandsringen - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: