Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Seat Leon efterlyses!

Yokohama
SuperCup 

29/04/14 
Yokohama

Nogle af de andre kørere stod sikkert tilbage med en følelse af ikke at have set Martin Andersen i weekendens afdeling af Yokohama Super Cup. Kombinationen af den unge, kampklare midtjyde og en top klargjort bil viste sig at være overraskende god.
 

Vi ved fra vores testdage at bilen nok skulle være en potentiel pokal høster, men vi havde ikke turde drømme om at det ville være med et så fint resultat som i dag – siger teamchef Ole Andersen.


Martin Andersen.
(Foto: KCJ FOTO)

Weekendens statistik taler dog sit eget tydelige sprog - hurtigst i tidtagningen, vinder af alle tre heat, hurtigste omgang i alle tre heat og ny banerekord. Udfordringen med den nye bil er at den ikke er nogen raket starter, hvilket resulterer i at da starten går til andet heat ryger jeg fra en startplacering som otter og ned på en trettende plads. Det er i hvert fald noget vi skal arbejde på at forbedre - siger Martin da han bliver spurgt til om han er fuldt ud tilfreds. Han kan dog ikke skjule begejstringen over de tre pokaler på taget af den flotte brede Leon, en bil som helt sikkert vil blande sig i toppen af feltet hele denne sæson, og en bil som forhåbentlig vil hjælpe den unge racerkører til at stå øverst på podiet når mesterskabs pokalen skal deles ud.


Martin Andersen.
(Foto: KCJ FOTO)

Mit mål er at tage Danmarksmesterskabet i år, og med denne start på sæsonen er det mål blevet endnu stærkere og mere realistisk – slutter Martin af, inden han kravler op i teamets lastbil og sætter kursen i mod Viborg.

Inden Konkurrenterne i Yokohama Super Cup igen skal udfordres skal bil og chauffør prøve kræfter i en anden klasse, nemlig Special Saloon. Det kommer til at foregå den kommende weekend, d. 3-4/maj på Padborg Park.


Martin Andersen.
(Foto: KCJ FOTO)

Andersen Motorsport vil gerne takke alle der lagde deres vej forbi teltet på Jyllandsringen, tak for støtten, det varmer at mærke opbakningen.

Andersen Motorsport / KCJ FOTO


Læs mere om:
 • Martin Andersen
 • Jyllandsringen
 • 27/04/14 - Jyllandsringen - Yokohama SuperCup
 •  
   

  Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     D4 Enterprise Solutions