Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Point er målsætningen for Peugeot-duo i næste DM-rally

DM Rally 
23/04/14 

Der er ingen tvivl om målsætningen for de to mandskaber fra Peugeot Sport Dealer Team DK, der i weekenden stiller til start i anden afdeling af Danmarksmesterskabet i rally i weekenden, der køres med Vejen som base. Der skal point på kontoen, for hverken Christian Jensen og Freddy Pedersen i teamets nye Peugeot 208 T16 eller Kim Madsen og Line Lykke Jensen i søsterbilen i R2-trim er endnu kommet på scoringstavlen.
 

”Vi kunne jo desværre ikke være med ved DM-premieren, men nu er vi klar med vores nye Peugeot 208 T16,” fortæller Christian Jensen.

”Vi har kørt et løb med bilen. Det var Rally Grand Prixet i Ans, hvor vi satte nogle af de hurtigste tider, men det er klart, at vi mangler erfaring med den nye bil. Men nu skal vi endelig i gang med at kæmpe om DM, og vi har nogle point, som vi skal have høstet, så vi kan være med i kampen om guldet.”


Christian Jensen og Freddy Pedersen er klar til at kæmpe om DM-point for første gang i år
(Foto: rally-pics.dk)

Kim Madsen og Line Lykke Jensen var derimod til start i DM-premieren, men de måtte udgå af løbet, da en kilerem til vandpumpen sprang, så motoren blev varm.

”Desværre blev motoren ikke bare varm, men også alt for varm,” fortæller Kim Madsen. ”Vi sendte motoren til tuneren i Frankrig, som kunne konstatere, at der var sket langt større skader end frygtet.”

Desværre stod det tirsdag klart, at motoren ikke ville kunne nå at blive klar til det kommende DM-løb, men for holdet i den hurtige Peugeot 208 R2 har det også været vigtigt at komme til start og ikke mindst få nogle point på kontoen.


Kim Madsen og Line Lykke Jensen vil køre i et andet tempo end normalt – men de skal gennemføre og vil score point
(Foto: rally-pics.dk)

”Jeg har valgt at finde en helt standardmotor, simpelthen for at komme igennem og få nogle point på kontoen, for vi kan ikke tåle endnu et DM-løb med et stort rundt nul,” siger Kim Madsen.

”Det bliver et løb med nedsat acceleration. Det er ikke optimalt, men det var den løsning, vi nu kunne finde frem til. Bilen bliver langsommere end normalt, og en standardmotor opfører sig også helt anderledes, så jeg har slet ingen idé om, hvordan den vil køre. Men køre skal vi, og vi skal have nogle point på kontoen.”

Peugeot Sport Dealer Team DK


Læs mere om:
 • Christian Jensen
 • Freddy Pedersen
 • Kim Madsen
 • Line Lykke Jensen
 • Peugeot Sport Dealer Team
 • Vejen
 • 26/04/14 - Vejen - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: