Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

ProRacing er klar til kamp

Yokohama
SuperCup 

24/04/14 
Yokohama

Jakob Borum melder alt klar til sæsonstart på Jyllandsringen den 26. – 27. april. Jakob stiller igen i år op i Yokohama Supercup, og igen i sin velkendt og trofaste Honda Integra. Der er ikke sket de store ændringer med bilen til denne sæson, men alt er blevet justeret og fintrimmet.
 

Ikke mindst forventer Jakob at han kan få endnu bedre balance i bilen efter indkøb af et sæt Cornervægte, og at han med de nye bremser fra StopTech kan bremse endnu senere.

I 2013 var det svært at følge med de hurtige VW Poloer med Turbo, men med ændringerne i reglementet til i år skulle det blive en mere lige kamp mellem de sugebilerne og de trykladende biler. Jakob satser på at køre med i fronten af feltet, og der er ambitioner om at der skal vindes løb. ”Vi har optimeret bilen til det yderste af hvad vi kan, så nu handler det bare om at komme ud og give gas, og så se om det rækker til nogle sejre i løbet af sæsonen” siger en forsigtig optimistisk Jakob Borum.

Ud over de tekniske optimeringer af bilen, er der også gjort noget ud af det kosmetiske, og det ikke mindst i motorrummet, hvor der virkelig er blevet ryddet op og pyntet op.


Måske et af Yokohama Supercups flotteste motorrum
(Foto: Keld Dohm)

Vi ses på Jyllandsringen.

Honda ProRacing, www.proracing.dk
Keld O. Dohm


Læs mere om:
  • Jakob Borum
  • Jyllandsringen
  • 27/04/14 - Jyllandsringen - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: