Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Titelkandidat: Det hårdeste DTC-mesterskab i lang tid

DTC 
24/04/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDer er flere favoritter til at vinde årets Auto-G Danish Thundersport Championship
I weekenden skydes kampen om årets Auto-G Danish Thundersport Championship i gang. På FDM Jyllandsringen skal den første af sæsonens otte mesterskabsafdelinger køres, og skal man tro nogle af hovedpersonerne selv, så er der lagt op til en utrolig spændende sæson.
 

”Jeg tror, at det i år bliver det hårdeste mesterskab, vi har set i DTC efter at de nye biler er kommet til,” siger Casper Elgaard, Århus, som i forvejen har fire DTC-titler på sit CV. ”Jeg synes, at der er mange, som kan blande sig, men der er måske et par stykker, som er lidt større titelkandidater.”


Casper Elgaard forudser en hård kamp om årets mesterskab i Auto-G Danish Thundersport Championship
(Foto: Morten Alstrup)

”En Jan Magnussen og en John Nielsen er helt sikkert to kørere, som jeg forventer at kæmpe rigtig meget med. Ronnie Bremer har gjort det rigtigt godt rundt omkring i hele verden, men selv om han jo er ny i DTC, så bliver han uden tvivl også stærk.”

Nogenlunde samme indtryk af gruppen af titelkandidater har Jan Magnussen, USA, også.

”Jeg tror, det bliver de sædvanlige, som kommer til at kæmpe med om mesterskabet,” siger Jan Magnussen. ”Casper og John er kandidater, men jeg tror, at Ronnie også bliver hurtig. Forhåbentlig vil min nye teamkammerat Patrick Egaards – efter et stykke tid – også være med.”

Netop den nye generation af racerkørere som eksempelvis Formel Ford-mesteren Michael Markussen, Kolding, der i år debuterer i Auto-G Danish Thundersport Championship, tror veteranerne også kommer til at spille en rolle.


En ny generation af kørere er i år med i Auto-G Danish Thundersport Championship. En af dem er Michael Markussen
(Foto: Morten Alstrup)

”Det er dejligt at se dem, men jeg ved ikke, hvem af dem der er rigtigt skarpe, men hvis jeg skal pege på en, som bliver skarp i år, så er det Anders Fjordbach. Han bliver knivskarp. Han er klar til at vinde, og selv om han er min teamkammerat, så bliver han samtidig også en af mine værste konkurrenter,” siger John Nielsen, der stadig jagter sin første DTC-titel.

”Jeg er blevet treer, så toer, så nu må det være etteren, jeg skal slutte på, og jeg føler, at mine chancer er lige så gode, som de har været i de andre år.”

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Anders Fjordbach
  • Casper Elgaard
  • Jan Magnussen
  • John Elgaard Nielsen
  • Michael Markussen
  • Ronnie Bremer
  • Jyllandsringen
  • 27/04/14 - Jyllandsringen - DTC
  •