Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Mini Rally

Kasper Nyman 2’er i comeback i BCA Minirally

Mini Rally 
17/04/14 

Det blev til en flot andenplads for Kasper Nyman og Dan Johannsen, der havde deres første start sammen i teamets Suzuki Swift i Standard National-trim. For begge rallykørere et comeback på rallyscenen efter en lang pause.
 

Kasper Nyman havde set meget frem til at modtage bilen og få den lidt ind under huden inden det første løb. Sådan gik det ikke!

”Bilen kom først til vores værksted onsdag aften, og jeg havde ikke kørt et eneste meter i bilen, inden løbet startede”, fortæller Kasper Nyman. ”Det var en lidt speciel og til tider lidt spændende oplevelse, men det blev til en andenplads, hvilket er godkendt i første løb i bilen. Det er da helt klart min bestemte mening at gå efter førstepladsen, men vi er på vej”.


Kasper Nyman og Dan Johannsen kører til kanten for at komme hurtigst muligt gennem hastighedsprøverne i BCA mini Rally lørdag den 12. april. Resultatet blev en andenplads i klassen – godkendt efter 3 års pause fra rally
(Foto: Rallypics.dk)

Det var primært et spørgsmål om at lære bilen at kende, som gav Kasper Nyman og Dan Johannsen udfordringer med den lille Suzuki Swift. Og deltagelsen i BCA mini Rally var da også tænkt som prøvekørsel inden de skal deltage i næste DM i rally, som køres omkring Vejen – Kaspers hjemmebane.

”Jeg kunne godt mærke, at mine bremserpunkter ikke sad perfekt fra start, men det blev langt bedre senere på dagen, så jeg håber, at det kommer til at fungere fra start næste gang”, lyder det fra chaufføren. ”Jeg skulle også vænne mig til gearskiftet, for jeg har ikke kørt med H-skifte siden 2005. Men det er en bil, som kører og bremser rigtig godt på hjulene”.

Kasper Nyman har tidligere bevist, at han er en habil og hurtig rallykører og lørdagens 2. plads er en god indikation af, at han stadig har det i sig. ”Nu skal bilen kigges lidt efter og så ser vi frem til at deltage i løbet her i Vejen”, fortæller Kasper, om næste udfordring for Kasper og Dan som bliver anden afdeling af Danmarksmesterskabet i rally, som køres i den sidste weekend af april.

Lørdagens resultat i klasse 1:
1. Jesper Nielsen/Stig Meilberg - Peugeot 106 - 00:29:37.900
2. Kasper Nyman/Dan Johannsen - Suzuki Swift - 00:30:08.100
3. Pär Nordahl/Thomas Waldenström - Volvo 940 - 00:31:20.700


Læs mere om:
 • Dan Johannsen
 • Kasper Nyman Andersen
 •  
   

  Mini Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS