Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Domenicali ud - Marco Mattiacci ind

Formel 1 
14/04/14 

Ferrari kunne i dag sige farvel til Stefano Domenicali der efter længere tids kritik fra høj og lav indenfor Ferrari divisionen ikke kunne tåle mere.
I stedet er det Marco Mattiacci som tager over i den varme stol hos Ferrari teamet der tilsyneladende ikke vil acceptere flere skuffelser.
 

Det er blevet sværere og sværere at være Ferrari Formel 1 kørere i de senere år. Bilerne underpræsterede mere og mere i forhold til konkurrenterne og i dag skete der så det mange har ventet på længe, nemlig at Stefano Domenicali måtte forlade sin post hos Ferrari teamet. 23 år blev det til i alt for Stefano Domenicali på forskellige poster hos Ferrari.

I stedet har Ferrari annonceret Marco Mattiacci som afløseren for Domenicali. Marco Mattiacci er i øjeblikket præsident og bestyrelsesformand for Ferrari North America. Det forlyder endnu ikke om det er poster der bliver delvist eller helt opgivet til fordel for jobbet i Formel 1 teamet.

Dons

Læs mere om:
  • Scuderia Ferrari
  •