Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Blancpain GT Endurance Series

Insight Racing ser frem til sæsonstart på Blancpain

Blancpain GT
Endurance Series 

12/04/14 

Insight Racing with Flex-Box, der er baseret i Hedehusene ved Roskilde, føler sig i god form, og er ivrige efter at gentage den stærke præstation som de viste på Monza under åbningsløbet til 2013-sæsonen.
 

Endnu en gang kan Blancpain Endurance Series prale af et massivt opbud af GT3 biler, med 40 tilmeldte til sæson-premieren på den italienske Autodromo Nazionale di Monza.

Efter en solid præstation under "Balance of Performance"-testen på Paul Ricard, er begge førere af den Flex-Box bemalede hvide, blå og røde Ferrari 458 GT3 med nummer 17, ekstra optimistiske før det første af fem løb i sæsonen.


Martin Jensen og Dennis Andersen på Paul Ricard under den officielle test
(Foto: Xynamic Motorsport Photography)

Den frie træning for Blancpain Endurance Series finder sted lørdag kl 9.00 lokal tid, efterfulgt af præ-kvalifikaiton kl 12:10, og kvalifikationen kl 17:20. Selve løbet er planlagt til at starte søndag kl 14:45. Alle sessionerne kan følges via live-timing og livestream på www.blancpain-gt-series.com.

Martin Jensen, kører og Team Manager:
"Vi er klar - så klar. Efter at have lært og prøvet en masse under testen for nylig, hvor vi gav ingeniør Tim Munday frie tøjler, er vi virkelig motiverede før Monza. Det er en bane, der virkelig passer os, og vi viste sidste år, at vi har tempoet. Hvis alt går godt, vil vi være i stand til at køre for top-placeringer - forhåbentligt en smule bedre end sidste års femteplads".


Dennis Andersen (til venstre) og Martin Jensen
(Foto: Xynamic Motorsport Photography)

Dennis Andersen, kører:
"Vi havde en god start på sæsonen med en femteplads på Monza - som kunne have været endnu bedre, hvis det ikke havde været for en fejl fra min side. Naturligvis håber jeg, at vi får endnu en god begyndelse på året, men det er svært at vide, hvordan styrkeforholdet er i forhold til konkurrenterne. Feltet er lidt mindre i år, men en masse af konkurrenterne har ændret chauffører. Jeg føler dog, at vi har potentialet for endnu et top-fem resultat, hvis tingene falder til rette".

Insight Racing


Læs mere om:
  • Dennis Andersen
  • Martin Jensen
  • Monza
  • 13/04/14 - Monza - Blancpain GT Endurance Series
  •