Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Thundersport Championship

Ronnie Bremer: Tændt som aldrig før

DTC 
17/03/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipRacing Factory vil vinde DTC, så klar var udmeldingen fra Ronnie Bremer og Johnny B. Hartmann da de præsenterede deres race set-up for sæsonen 2014. Ud over DTC ønsker Racing Factory at markere sig på mange andre områder i Dansk motorsport.
 

”Jeg er tændt som aldrig før, udtaler Ronnie. Johnny B. Hartmann og jeg har i fællesskab stiftet Racing Factory ApS, der vil varetage de aktiviteter jeg har i DTC-serien samt fungere som team support for to biler i Yokohama Super Cup".

Racing Factory er mere end bare et Racing Team, vi arbejder på at levere motorsports oplevelser for mellemstore virksomheder, samt event og salgsarrangementer baseret på ”hurtige” oplevelser.


(Foto: Johnny B Hartmann)

Mere end bare DTC
Racing Factory arbejder også på deltagelse i den Hollandske serie, Super Car Challenge med teamets Ferrari 430 GT3 Scuderia samt VW Polo set-up i udlandet og Yokohama Super Cup i Danmark.

Racing Factory tilbyder talentudvikling for unge motorsportskører som f.eks. ønsker at komme videre fra gokart sporten og udvikle dem i den retning og efter de målsætninger de unge kørere ønsker og har.

Jakob B. Hartmann er som Racing Factory’s rookie, er et godt eksempel på at når gokarten skal udskiftes med en racerbil for at prøve kræfter med ægte race, for så herefter at udnytte den unikke driver coaching man kan få fra Ronnie Bremer.


(Foto: Johnny B Hartmann)

Drengene bag Racing factory
Efter de obligatoriske læreår i gokart, rettede Ronnie Bremer sit fokus sig mod formel klasserne i England, inden et sæde i ChampCar i USA bragte ham over Atlanten. Her, i motorsporten næst fornemmeste klasse, høstede Ronnie stor anerkendelse som professionel racerkører og fik her masser af erfaring og drive med hjem i rygsækken.

Johnny B. Hartmann driver og ejer Produktzion Reklamebureau – et 100% full-service bureau med fokus på interaktive markedsføringsaktiviteter samt alm. trykt kommunikation.

Produktzion er kendt for sin kreative sparring og konstruktive håndtering så kunden når sin målsætning og øger brand’et på sit produkt.

Kombinationen af selvstændighed, hurtighed og markedsføring er styrken i Racing Factory. Vi tænker “ud af boxen” efter målrettede resultater for team og kunde og de oplevelser som vi kender på resultatet for oplevelsen, eller på uret ved løbsafviklingen.

Racing Factory findes på 3 locations, hovedsædet findes i motorsportens by Roskilde, ved Langebjerg 29. og en Shop med undervisningslokaler på Roskilde Racing Center som tilbyder hurtige oplevelser i en ægte ”Bremerkart”.

Racing Workshop findes på Avedøre Holme , hvor racerbilerne optimeres efter de kommende løbsafviklinger og shake-downs, men bestemt også målrettet set-up og optimering for kollegaer i motorsporten som mangler konstruktiv feedback til deres personlige set-up og resultater.

Johnny B. Hartmann ordsprog er “det de små detaljer som gør den store forskel” Ronnie Bremer’s, det er muligt - men der er kun en rigtig plads på podiet, den øverste..!

Se mere på vores hjemmeside racingfactory.dk

Torben Hausig


Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  •      ASETEK SIMSPORTS