Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Thundersport Championship

Ronnie Bremer vender tilbage til DTC og vil vinde mesterskabet

DTC 
15/03/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipRacerkøreren Ronnie Bremer ligger ikke skjul på sine ambitioner for 2014, hvor han målrettet er på jagt efter guldpokalen i Auto-G DTC.
 

”Jeg vil vinde DTC”. Så kontant var udmeldingen fra Ronnie Bremer, da han torsdag i denne uge præsenterede sine racerplaner for sæsonen 2014. Den danske racerkører har tidligere prøver kræfter med Dansk Motorsports fornemmeste klasse, men i sin nuværende facon vil Auto-G DTC (Danish Thundersport Championship) være en ukendt udfordring for den rutinerede racerkører.

Ronnie Bremer blev i sine unge år anset for at være en af verdens absolut bedste gokart-kørere, og efter de obligatoriske læreår i gokart, rettede Ronnie Bremer fokus mod formel klasserne, inden et sæde i ChampCar i USA bragte ham over Atlanten.

Tilbage i Danmark er det nu Jan Magnussen og de hurtige konkurrenterne i DTC, der i 2014 vil opleve en målrettet Ronnie Bremer, når han bag rattet af sin Chevrolet Camaro, stiller til start i åbningsløbet på FDM Jyllandsringen den 27. april.

”Jeg er tændt som aldrig før. I fællesskab med Johnny B. Hartmann har jeg stiftet Racing Factory ApS der, foruden at være målrettet mange forskellige niveauer i dansk motorsport, også vil varetage de aktiviteter jeg har i DTC-serien, samt fungere som teamsupport for to biler i Yokohama Super Cup,” fortæller Ronnie Bremer.

”Mit indtog i DTC bliver en spændende udfordring, og jeg ser virkelig frem til at køre race i Danmark igen. DTC-serien har et utrolig højt niveau, hvilket vi blandt andet så i sidste sæson, hvor Dennis Lind vandt mesterskabet foran veteranen John Nielsen.”

”Men vi skal ikke glemme hverken Casper Elgaard eller Jan Magnussen. Sidst jeg var i DTC kørte jeg for Peugeot, det samme team som Jan Magnussen som jeg kender utrolig godt. Jan (Magnussen, red.) er altid fed at køre race med. Han er en fighter, og en vinder, men også en gentleman der altid nyder en god duel på racerbanen.”

”Vi er måske nye i DTC, men det er ikke ukendt for mig at køre race på højeste plan. Vi er godt forberedt, og mener det er realistisk at vinde DTC allerede i vores første år”, slutter en optimistisk Ronnie Bremer.

Thomas Wulff


Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  •      ASETEK SIMSPORTS