Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kevin: En drøm at køre for McLaren

Formel 1 
13/03/14 

Kevin Magnussen var i det varme sæde i Melbourne, hvor han sammen med tre store profiler og verdensmestre, blev introduceret som ny Formel 1-kører. Han fik sat ord på sine følelser af at køre for McLaren.
 

"Det er en drøm som er blevet opfyldt og i øjeblikket er hver dag fantastisk," siger Kevin Magnussen på det officielle pressemøde i Melbourne. "Jeg er meget begejstret for at være her. Det har været en lang vinter siden jeg underskrev aftalen. Jeg har set frem til weekenden, og føler mig godt tilpas," fortsætter han.

I det hele taget føler han sig rigtig godt tilpas og er klar til den store udfordring i weekenden. "Det har været en god vinter når det kommer til forberedelsen sammen med teamet. De har gjort det virkelig godt ved at forberede mig til det. Det er ikke let - det et meget stort arbejde og en stor udfordrgin, men jeg tror jeg er så klar som jeg kan være," siger Kevin Magnussen.

Dog går han til opgaven med stor ydmyghed. "Jeg har lavet en masse arbejde henover vinteren men jeg vil ikke undervurdere den udfordring jeg står overfor. Det er en stor udfordring, men jeg ser frem til det." Han er meget glad for sin McLaren racer. "Vi er lidt efter på udviklingen, men den føles godt," siger han og peger på hvor der skal udvikles. "Hvis vi kan få lidt mere downforce på raceren og fortsætte med at udvikle den som vi gjorde henover vinteren, så tror jeg vi ligger godt til," forklarer han.


(Foto: McLaren Media)

Nedtoner intern magtkamp

Der har været meget fokus på at Kevin står overfor en af feltets mest rutinerede kørere, Jenson Button. Det er næppe nogen hemmelighed at briten ikke har de største og varmeste følelser overfor Kevin Magnussen. Han ville gerne have beholdt Perez som sin holdkammerat, måske fordi det var tydeligt at han havde overtaget. Internt i teamet vil de holde en fin tone, men ellers vil der være krig. Og Button skal oppe sig igen - dels fordi Kevin har vist at han er dedikeret til sin opgave og arbejder stenhårdt.

Alligevel forsøger Kevin at nedtone det drama der potentielt kan udvikle sig henover sæsonen. "Vi ved alle at man bliver vurdereret i forhold til sin holdkammerat, men jeg ser det ikke sådan. Jeg vil forsøge at gøre mit bedste, forsøge at lære så meget som muligt tidligt i sæsonen, og så se hvor det bringer mig," forklarer han og understreger at han forstår at der vil være pres på ham eftersom han kører for McLaren.

"Jeg er hvor jeg gerne vil være - jeg har altid drømt om at køre for McLaren og nu er jeg her," lyder hans kærlighedserklæring til teamet.

Sæsonen begynder for alvor i nat, når der fredag kl. 02.30 dansk tid åbnes op for den første frie træning.

Benji

Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Albert Park
  • 16/03/14 - Albert Park - Formel 1 - FIA F1
  •