Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Young Driver AMR kørersammensætning klar

FIA WEC 
01/03/14 

World Endurance ChampionshipDer bliver hele 4 danske kørere i Young Driver AMR bilen i 2014. Det er nu endelig faldet på plads at Christoffer Nygaard, Kristian Poulsen og Nicki Thiim forsætter deres samarbejde i bilen, mens den nye og fjerde kører i bilen bliver David Heinemeier Hansson.
 

Der blev genvalg til Christoffer Nygaard, Kristian Poulsen og Nicki Thiim da kørerkonstellationen skulle sammensættes hos Young Driver - AMR til 2014 sæsonen. Der blev desuden plads til David Heinemeier Hansson der i 2013 kørte for OAK Racing i LMP2 klassen. Det bliver lidt af en super-reserve teamet får i bilen.


Bil #95 - den til Young Driver teamet
(Foto: Aston Martin Racing)

For det er sådan at Nicki Thiim desværre ikke kan deltage i alle løb, fordi han har bundne opgaver andetsteds. Når Nicki Thiim ikke er med, så bliver det David Heinemeier Hansson der tager over. Nicki Thiim er med i bilen i åbningsløbet på Silverstone og på Le Mans til 24 timers løbet. Det ligger helt fast. Resten af sæsonen for Nicki Thiim hos Young Driver - AMR teamet ligger ikke helt på plads endnu.

Kørerne er på plads, og bilen er i øjeblikket i gang med at blive opgraderet sådan er fuldt ud klar til åbningsløbet på Silverstone om små 2 mdr. Inden sæsonen går i gang, skal bilen testes og det vil ske på Portimao banen i Portugal. Dernæst følger den officielle pre-season test for FIA-WEC deltagerne. Denne test køres på Paul Ricard banen i Frankrig der har adskillige layouts at kunne tilbyde.

Young Driver - AMR


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • David Heinemeier Hansson
  • Kristian Poulsen
  • Nicki Thiim
  • Young Driver AMR
  •