Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Plads til di Resta hos Mercedes

DTM 
21/01/14 

DTMDen tidligere mester vender hjem
Paul di Resta blev til overs i den store kørermølle i Formel 1, og der var forskellige bud på bordet. Nu vender han tilbage til rødderne - DTM med Mercedes.
 

Henover sæsonerne har Paul di Resta haft mange gode muligheder for at vise sit niveau. Han har leveret gode resultater, men har ikke siden han skiftet den lukkede Mercedes racer ud med Formel 1-racerne været i stand til at overbevise Mercedes om at han er værd at satse på som en kommende verdensmester. Og med Formel 1 i store pengeproblemer, er der selv blandt de bedste teams behov for at hente penge-kørere ind - eksemplificeret med Pastor Maldonados skifte til Lotus.


Farvel til Formel 1 for di Resta
(Foto: Force India F1)

For at holde karrieren kørende er han derfor nu kommet tilbage til Mercedes. Han vandt i 2010 mesterskabet, og har igennem tiden i DTM været en af de store profiler. Blandt andet hentede han overskrifter ved at vinde løb i en ældre Mercedes, noget der var med til at sende ham videre til Formel 1.

Nu er Formel 1-karrieren på hold, men med støtte fra Mercedes er der fortsat forbindelser. Han vil være et oplagt bud på en titelkandidat i den kommende sæson.


Den nye arbejdsplads for di Resta i 2014
(Foto: Natascha Theisen)

Benji

Læs mere om:
  • Paul Di Resta
  •