Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Kommer Ferrari med en LMP1?

FIA WEC 
28/12/13 

World Endurance ChampionshipDer er ikke nogen tvivl om at Porsches genindtræden i konge klassen, i international sportscar racing får flere bilfabrikker til at kigge på muligheden for at følge trop, og derfor puster dette fortsat liv i rygterne om at Ferrari er på vej med planer om at bygget en LMP1 bil til 2015 sæsonen.
 

Hvad skal vi så forvente Ferrari kommer med? Vi ved selvfølgeligt ikke noget konkret så længe alting foregår som rygter. Luca di Montezemolo skulle dog efter sigende have lukke lidt op for godteposen under et officielt Ferrari jule arrangement.

Der er ikke nogen tvivl om at den tekniske stab hos Ferrari har arbejdet hårdt i lang tid for at udvikle den nye Formel 1 motor, som er en 1.6 liter V6 motor med turbo. Den motor er dog ikke sådan lige at bruge i forbindelse med en LMP1 racer.

Luca di Montezemolo har udtrykket at der arbejdes på en helt ny teknologi som måske vil sætte Ferrari i stand til at komme tilbage i konge klassen på Le Mans.

Én ting er dog sikkert og det er at Ferrari ikke kommer med en LMP1 racer til 2014 sæsonen, men måske 2015?

Vejgaard

Læs mere om:
  • Scuderia Ferrari
  •