Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Rally

5 pokaler til Madsen

Rally 
24/09/02 

Brian Madsen havde 5 pokaler med hjem fra Golden Tulip Rally i Holland
Golden Tulip Rally i Holland var sidste test for Renault Sport teamet inden 4 afdeling af Danmarks Mesterskabet i Odder om 14 dage. Brian Madsen og den flotte Renault Megane Maxi var klar til start i det 238km lange EM-løb i Hellendoorn/Holland. Det er første gang teamet er til start i dette løb som bliver kørt år efter år. Løbet har mere end 100.000 tilskuere så spændingen var høj fredag aften hvor 8 prøver skulle køres i mørke.
 

De første 3 hastighedsprøver var ikke ubetinget succes. Brian havde lidt bremseproblemer og på prøve 2 strejkede samtaleanlægget. Nye bremser blev monteret, samtaleanlægget fik nyt batteri og så skulle jagten sættes ind. De resterende prøver fredag aften gik efter planen og tids tabet blev minimeret. Hans Brink som også var til start i vores klasse sluttede 15sek foran Brian & Henrik da nattepausen indtræf.

Lørdag morgen var Brian helt oppe på dubberne og var hele 13sekunder hurtigere ind Hans Brink på første prøve - og kort tid efter gik teamet forbi Hans. Tempoet og atmosfæren i Holland var fantastisk. Vores Renault Megane Maxi vækker stor opsigt alle vegne. Dens flotte design, farver og lyd får publikum helt frem i skoene og aldrig tidligere har Renault'en været fotograferet så meget.

På prøve 16 kom Brian dog på en dueligheds prøve. En servo slange sprang og 2 prøver blev kørt uden servo. 25km prøver med fuld gas og uden servostyring kan få selv den bedste til at svede. Det galt om at holde tidstab nede inden servicepausen, men de hårdt prøvede armmuskler måtte alligevel se hele 30 sekunder pist væk i den blå luft. Nu var spændingen tilbage i dansker kampen med kun 5 sekunders difference i Brians favør inden de sidste 3 prøver. Servoslangen blev udskiftet, Brian trampede i højrepedalen og 2. pladsen i klassen var hjemme 23 sekunder foran Hans Brink. Klassen blev vundet af den Hollandske Mester, Jan De Vinkel som var helt urørlig.

Brian og Henrik slutter som nr. 2 i klassen - nr. 9 i generel klassementet - bedste udenlandske team - nr. 2 i klassen for forhjulstrukne biler og sidst men ikke mindst nr. 2 i West Euro Cuppen.

Næste opgave bliver til DM i Odder den 5-6 oktober. I den weekend kan teamets rally-simulator opleves hos Volvo/Renault forhandler Sondrup Bilcenter Ravnsøvej 40 i Risskov.

Den kommende weekend 28-29 september skal Brian Madsen på KTI i Roskilde til event arrangement med Bilia Volvo/Renault. Her kan hele teamet ses med lastbil, servicevogne, rallybil og ikke mindst den populære rally-simulator.

Madsen Motorsport


Læs mere om:
  • Brian Madsen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS