Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 3 German

Målet for Sylvest er top-6

Formel 3 DE 
09/12/13 

16-årige Nicolai Sylvest fortsætter formel-karrieren i Tyskland sammen med JBR Motorsport & Engineering. Nu er arbejdet gået i gang med forberedelserne for næste sæsons Formel 3-mesterskab hvor målsætning er sat: en samlet placering blandt de seks bedste kørere.
 

Nicolai Sylvest har allerede kendskab til formel-raceren da han sidst på 2013-sæsonen fik et par weekender i den tyske klasse. Klassen har ganske vist ikke hel den samme bevågenhed som nogle af de øvrige europæiske formel 3-mesterskaber, men vil være et godt sted at prøve sig selv af i en international formel-klasse. "Hovedmålet for 2014, som jeg meget gerne vil nå, er at være tættere på de hurtigste kørere, og det vil være en drøm der går i opfyldelse hvis jeg kunne slutte på en podieplaceringer. Men hvis teamet giver mig en god racer er alt muligt," siger danskeren.

Og netop en sæson i det tyske Formel 3 kan være et godt springbræt til de større klasser. "I 2014 vil klassen komme til at minde mere om det europæiske Formel 3-mesterskab når det kommer til reglemenet for motorerne, og det mener jeg er meget positivt," siger danskeren.

Teamchef Jörn Becker er ganske klar i sine forventninger til den nye sæson. Det skal blive til en samlet placeringer blandt de seks bedste kørere. "I 2013 havde vi en perfekt debut i Formel 3 sammen med ham, og vi forventer at vi kan nå vores mål," siger han.

Klassen har tidligere haft flere danske kørere. Blandt andet i 2010 hvor Kevin Magnussen opbyggede sin erfaring for Formel 3 inden han lagde vejen videre til det britiske Formel 3-mesterskab hvor konkurrencen var hårdere. Nicolai Sylvest får chancen for at prøve sig selv af mod de øvrige kørere når sæsonen åbner den sidste weekend i april på Oschersleben.

Benji

Læs mere om:
  • Nicolai Sylvest
  •      ASETEK SIMSPORTS