Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

DASU lykønsker Kevin Magnussen

Formel 1 
15/11/13 

Det er med stolthed og stor glæde Dansk Automobil Sports Union (DASU) erfarer at Kevin Magnussen (21) i dag har skrevet kontrakt med et af verdens mest berømte formel 1-hold, Vodafone McLaren-Mercedes.
 

Kontrakten kommer i kølvandet på en fantastisk sæson hvor Kevin Magnussen vandt World Series by Renault i suveræn stil, og deltog i Young Driver testen for McLaren på Silverstone.
Danskeren bliver i 2014 holdkammerat med den tidligere verdensmester Jenson Button.

DASU lykønsker Kevin med kontrakten, og glæder sig til at følge ham fremover. En særlig tak rettes til hans manager Dorte Riis Madsen, der med sit utrættelige arbejde har spillet en meget væsentlig rolle undervejs i karrieren. Det samme gælder den uvurderlige opbakning fra familien, der anført af mor Britt har bakket op om projektet lige fra starten. Kevins far, Jan Magnussen, har selv deltaget i 25 Grand Prix løb, og har dermed været i stand til at yde sønnen uvurderlig støtte og rådgivning. Erik Magnussen og en række andre støtter har ligeledes spillet en central rolle i Kevins unge år.

DASU retter også en stor tak til TEAM DANMARK, der sammen med DASUs sportschef og eliteansvarlige arbejder med talentudvikling af helt unge kørere. Kevin Magnussen blev optaget i dette arbejde i 2008, og indgik i 2009 og 2010 i et særligt talentprojekt støttet af en talentpulje fra Kulturministeriet. Talentarbejdet støttes endvidere af Dansk Metal.

DASU og TEAM DANMARK arbejder fortsat målrettet på udvikling af kommende generationer af racerkørere. I den forbindelse er Kevin Magnussens præstationer et lysende eksempel til efterfølgelse.

DASU ønsker Kevin og holdet omkring ham al mulig succes i hans debutsæson, der starter i Melbourne, Australien, 16. marts 2014.

Bent Mikkelsen
Formand
Dansk Automobil Sports Union


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  •