Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Det blev finsk hos Lotus

Formel 1 
14/11/13 

Det blev næsten som ventet ud fra diverse meldinger i går, Heikki Kovalainen som skal overtage pladsen efter landsmanden Kimi Räikkönen hos Lotus.
Andre kørere var mulige emner men blev fravalgt, ligesom en enkelt sagde nej tak.
 

Heikki Kovalainen kan stadig kalde sig aktiv Formel 1 kører, det var han nu egentlig også alligevel idet han var officiel test- og reservekører for Caterham teamet. Nu får han så bare sin løn fra Lotus i stedet.


Heikki Kovalainen kan nu skifte bil og kørerdragt ud med noget i en anden farve og mærke
(Foto: Caterham F1)

Davide Valsecchi var ellers en mulighed for Lotus at tage ind som reserven for Kimi Räikkönen, men han har vel nærmest kun siddet i bilen, ikke kørt den. Marco Sørensen har kørt bilen, men har ikke den nødvendige licens. Nico Hülkenberg sagde efter nogen forhandlinger nej tak til Lotus. Og så var der stort set kun Heikki Kovalainen tilbage med ordentlig Formel 1 erfaring.

Så vidt vides var han selv klar, men hans kontrakt hos Caterham skulle ophæves, før Lotus kunne underskrive en to-løbs kontrakt med finnen. Det var vel nærmest en formssag idet Caterham teamet ikke skulle tænke så længe over det. Alle parter har nu bekræftet aftalen.

Dons

Læs mere om:
  • Heikki Kovalainen
  •