Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Race of Champions

Første kvindelige kører med i Race Of Champions

Race of
Champions 

06/11/13 

Race of ChampionsDen 14. og 15. december afvikles dette års Race Of Champions og for første gang i eventets historie, er der en kvindelig deltager med.
Og nej, det er ikke en af de sædvanlige juhu girls eller præmiepiger der har vundet retten til at køre en bil pausen. Den er god nok, der er kvindelige kørere, og en af dem er med her.
 

David Coulthard får en kvinde som makker i dette års Race Of Champion. Det er Susie Wolff der har fået tilbuddet om at deltage i eventet. Kender du ikke Susie Wolff så er hun gift med Toto Wolff der har en hel del at skulle have sagt hos Mercedes F1 teamet. Han har også en vis aktieandel hos Williams F1 teamet hvor han var inden han kom til Mercedes.


(Foto: ROC)

Hustruen er test- og udviklingskører hos Williams teamet efter en lang årrække som DTM kører i Tyskland - for Mercedes. Inden giftermålet med Toto Wolff var hendes efternavn Stoddart.


(Foto: ROC)

Selv siger hun om indbydelsen til ROC at har været stort ønske for hende at komme til at deltage i ROC. Hun fortæller blandt andet at hun har set ROC sålænge hun kan huske. Hun pointerer også at det udover at være et showevent også er en udfordring for kørerne. De mange forskelligartede køretøjer gør de to dage til lidt af en udfordring, som hun dog gerne tager op. Hun glæder sig iøvrigt til at køre sammen med David Coulthard, som var en konkurrent i DTM hvor de begge kørte.


(Foto: ROC)

Billetsalget til ROC er for øvrigt lige åbnet så er man i Thailand midt i december, kunne det være at man lige skulle lægge turen forbi Bangkok hvor ROC bliver afviklet på det store Rajamangala Stadium.

Dons

Læs mere om:
  • David Coulthard
  • Susie Stoddart Wolff
  • Rajamangala Stadium
  • 15/12/13 - Rajamangala Stadium - Race of Champions
  •      ASETEK SIMSPORTS