Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Et kig ind i fremtiden

Go Kart 
05/11/13 

- El-kart i Herlev
H.K.H. Kronprins Frederik indviede Power Racing, Danmarks første indendørs karting akademi. En nyt indendørs karting center hvor der køres med elektriske kart, hvor der tilbydes køreundervisning, undervisning i etik på en racerbane og indførelse i karting-reglements bestemmelser, der administreres af DASU.
 

Jac Nellemann bød velkommen, til borgmestrene fra Herlev og København, Dasu Præsident C.C. Hansen, samt H.K.H Kronprins Frederik.
H.K.H Kronprins Frederik afslørede at hans søn havde holdt fødselsdag på anlægget, og talte om et indblik, hvor kilden springer ud, viljen til at vinde, hvor du kan starte med at gå til karting, ligesom når du går til idræt.


H.K.K Kronprins Frederik klipper snoren til banen/anlægget

Det er en premiere med et karting-akademi i Danmark, med karting som kører på strøm, som der jo er meget politisk fokus på i disse tider, sågar monteret med stoplygte. Lokalerne er yderst flotte og med et meget høfligt og service-orienteret personale, der servicerer dig til UG. Der er et rigtigt godt pit-lane afsnit og banen (the Circuit) er særdeles interessant, med den helt rigtige belægning, a la udendørs baner, samt et professionelt tidtagningssystem. Endvidere er der lavet startbåse på begge side af “stregen”, hvilket betyder at kørselsretningen kan vendes, lynhurtigt. Særdeles effektivt og godt tænkt.


Et herligt baneanlæg med den rigtige belægning

Nå du ankommer til Power Racing, udfylder du via en PC dine data og modtager en kørerlicens på et plastikkort og er samtidig medlem af ASK, bekvemt og effektivt i skønne omgivelser.

Da Kronprinsen afsluttede sin tale, hoppede en flok ivrige unger i karterne, for at krydse den røde snor, så snart Kronprins Frederik havde klippet den, for derefter at køre om i startbåsene, hvor H.K.H. Kronprins Frederik startede heatet med Dannebrog, ligesom i de gode gamle dage.
Klar til start, så blev der gået til den på banen, helt lydløst !


H.K.H. Kronprins Frederik starter heat med Dannebrog

Se mere på www.power-racing.dk

Lars Søby