Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Porsche Super Cup

Nicki Thiim vinder Porsche Super Cup

Porsche
Super
Cup 

04/11/13 

Nicki Thiim (MSS) vandt søndag det samlede mesterskab i Porsche Mobil 1 Super Cup 2013, efter sejre i begge løb i sidste runde af serien. Det skete på Yas Marina Circuit i Abu Dhabi. Sønderjyden bliver dermed første danske vinder af det prestigefyldte mesterskab, og i tilgift vandt Michael Christensen (ASK) titlen som bedste ”rookie” (førsteårs kører). Sjællænderen sluttede på en samlet sjetteplads i mesterskabet.
 

Thiim (24 år) og Christensen (23 år) fortsætter dermed et bemærkelsesværdigt år for dansk bilsport, der foreløbig har bragt den 9. Le Mans sejr til Tom Kristensen (MNJ), den samlede sejr i World Series by Renault til Kevin Magnussen (DARC) og den samlede sejr i American Le Mans GT til Jan Magnussen (DARC).


(Foto: Porsche)

I tilgift fører Tom Kristensen sammen med sine holdkammerater i kampen om VM for langdistanceløb, og Nicklas Nielsen (GGK) er kandidat til VM i karting. I rallycross har Ulrik Linnemann (MNJ) sikret EM-bronze i klassen Super 1600. Hertil kommer en række topresultater i mindre løbsserier.


(Foto: Porsche)

Nicki Thiim er søn af racerlegenden Kurt Thiim, der selv bl.a. har vundet det tyske mesterskab i Formel 3 og DTM.


Læs mere om:
  • Yas Marina Circuit
  • 03/11/13 - Yas Marina Circuit - Porsche Super Cup
  •      ASETEK SIMSPORTS