Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Bedste weekend for Kevin Verner

Legend Car 
08/10/13 

Den sidste løbsweekend i Legend Car Cuppen skulle vise sig at være ganske indbringende for Kevin Verner. Weekendens indsats blev vekslet til pokaler i alle løb, hvilket betød at den unge Kevin fik indfriet sin målsætning
 

Kevin Verner er ved at finde sig rigtig godt til rette i klassen og i bilen. I kvalifikationen var han med helt fremme og kørte en morgenfrisk fjerdehurtigste tid, på en småfugtig Padborg Park.


Banen var lidt våd under kvalifikationen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Som altid ”vender man feltet” til første løb, hvilket betyder at den hurtigste mand i kvalifikationen, skal starte bagerst. Det skulle vise sig at der var en del tumult i første løb. Kevin holdt hoved koldt og undgik uheld, hvilket gjorde at han kunne køre over målstregen som nummer to.


En kamp om pladserne i første løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

Andet løb skulle vise sig at blive lige så rodet som det første med en del safetycar kørsel på banen. Den situation forstod Kevin Verner at udnytte og da det ternede flag kom ud over autoværnet, var det med Kevin som vinder af løbet.


Det var kun bagenden af Kevins Legend Car konkurrenterne fik at se i weekendens andet løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

I løb nummer tre kunne Kevin endnu engang udnytte lidt uro i feltet. Årets sidste løb blev udnyttet så godt som muligt og endnu engang kunne Kevin tage en velfortjent andenplads.


Kevin er klar til årets sidste løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

Kevin Verner lå på en samlet plads som nummer 6 i mesterskabet før den sidste løbsweekend og selv om han fik samlet mange point og pokaler, var det desværre ikke nok til at rykke op i det samlede mesterskab.

”Jeg vidste det ville blive svært at rykke frem i mesterskabet, så min målsætning var at køre efter pokaler i hvert enkelt løb” fortalte Kevin efter weekenden. Teamet arbejder på næste sæson, men ved ikke helt i hvilken klasse Kevin skal deltage.


Det blev til en førsteplads i den sidste løbsweekend.
(Foto: Motorsporten.dk)

Autoforum Racing Team Silkeborg er godt tilfredse med Kevin’s placering, efter hans første år i Legend Car Cuppen. Kevin og resten af ARTS vil gerne sende en stor tak til sine sponsorer for deres hjælp og støtte i hele sæsonen.

Derudover vil Kevin gerne takke Lasse og Jan som har været en kæmpe mekanisk hjælp for ham i hele sæsonen – Tak drenge. Til sidst skal også lyde en stor tak til hans mor og far som har været en stor støtte.

Autoforum Racing Team Silkeborg


Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 06/10/13 - Padborg Park - Legend Car - DM
  •