Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Legend Car Cup

Frederik Nymark nummer tre i mesterskabet

Legend Car 
06/10/13 

Efter sæsonens sidste løb i OK Legend Car Cuppen stod det klart at den 18 årige Frederik nymark blev en samlet nummer tre i mesterskabet. Det er et flot resultat som både Frederik og Nymark Racing er tilfredse med.
 

Den store tilfredshed med den flotte tredjeplads skyldes at sæsonen ikke rigtig er gået Frederiks vej. I syv af sæsonens løb er Frederik blevet ramt af uheld, hvilket er meget når man kører om et mesterskab.


Den blå og hvide Legend bil med nummer 48 på siden, har været Frederiks trofaste væbner i hele sæsonen.
(Foto: Motorsporten.dk)

”De syv uheld har betydet mange tabte point i løbet af sæsonen og derfor er både teamet og jeg stolte og tilfredse med min tredjeplads” fortalte den unge racerkører kort efter sæsonens sidste løb.


Der blev kørt tæt ved årets sidste afdeling.
(Foto: Motorsporten.dk)

Frederik Nymark og Nymark Racing har endnu ikke taget stilling til hvor og hvilken klasse man vil deltage i til næste år, men det ligger fast at de beholder bilen i køreklar stand.

Lige nu vil teamet ikke fokusere 2014 sæsonen. Det vigtigste lige nu, er at prøve og finde en mulighed for at kunne deltage ved 24 timers løbet i Dubai der køres først i det nye år, tanken er at kunne deltage med LV Motorsports Porsche 911 GT3.


På halvanden time lærte Frederik en del om denne Porsche 911 GT3.
(Foto: Motorsporten.dk)

Frederik fik i lørdags en forsmag på langdistance løb, ved at deltage i 4 timers DEC løbet på Padborg Park i en Porsche 911 GT3.
”Jeg lærte meget af den tid jeg fik i 911'eren. Jeg har blandt andet fundet ud af hvordan jeg skal tilrettelægge min fysiske træning i efteråret og vinteren” sagde den unge Nymark efter halvanden time i den hurtige bil.

Som nævnt ved teamet ikke præcis hvad man skal køre i den kommende sæson, men en mulighed er at kombinere deltagelsen i Legend Cuppen med nogle langdistance løb i Danmark og eventuelt i udlandet.


Nymark Racing ønsker Kenneth Jensen tillykke mesterskabet.
(Foto: Motorsporten.dk)

Frederik og Nymark Racing vil gerne give et kæmpe tak til alle deres sponsorer for støtte og samarbejde i gennem hele sæsonen. Et lige så stort tak skal lyde til teamets mekanikere og andre frivillige som har hjulpet i gennem hele sæsonen, for uden dem har dette resultat ikke været muligt og tusinde tak for det.

Nymark Racing

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Padborg Park
  • 06/10/13 - Padborg Park - Legend Car - DM
  •      ASETEK SIMSPORTS