Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Road Racing

Brødrene Tirsgaard sluttede 2013 med sølv og bronze på Anderstorp

Road Racing 
04/10/13 

De 2 sidste afdelinger af DM Roadracing blev afviklet på Anderstorp i den netop forløbne weekend i flere klasser. Steven og Simon Tirsgaard deltog på deres BMW'er S 1000 RR i Danmarks hurtigste motorcykelklasse Superstock 1000, hvor topfarten for enden af langsiden var omkring 300 kilometer i timen på Anderstorp.
 

Steven Tirsgaard sluttede årets serie på en samlet 2. plads efter Jan Jespersen, og som beskrevet i optakten til årets sidste løb viste det sig, at det ikke var muligt at hente forspringet til Jan på de 12 point. Det første løb endte Steven på 2. pladsen efter Jan Jespersen med Simon på 3. pladsen i kampen om det Danske Mesterskab. Det sidste løb blev vundet af Ulrik Døssing med Steven på 2. pladsen og Mike Kristiansen på 3. pladsen.


(Foto: Kimersfoto)

Simon Tirsgaard holdt sin samlede 3. plads lige foran Ulrik Døssing Nielsen, men det var kun med det yderste af neglene det lykkedes med et forspring på 2 point. Det skal dog siges, at Simon kørte 2 meget veldisponerede løb med hensyn til udviklingen i løbene. Som omtalt indtog Simon 3. pladsen i det første løb, mens Ulrik Døssing fik en tidsstraf på 20 sekunder for tyvstart, hvilket sendte ham et stykke tilbage i feltet til fordel for Simon. Det sidste løb i årets DM skulle Simon tilpasse sin kørsel efter Ulriks placering i feltet for at forsvare bronzemedaljen, og uden at tage unødige risiko i løbet, hvilket han til fulde indfriede.

Årets deltagelse i løb er nu slut, og kræfterne skal rettes frem mod sæsonen 2014, hvor de første overvejelser og sonderinger er påbegyndt, men herom offentliggør vi senere. Vores målsætning for 2013 blev næsten opfyldt med en samlet 2. og 3 plads til vores kørere, men vi ville selvfølgelig gerne have indtaget 1. pladsen i kampen om det Danske Mesterskab.


(Foto: Kimersfoto)

Sluttelig skal der lyde en stor tak til alle teamets sponsorer. Uden deres hjælp og støtte er det ikke muligt at køre roadracing på topniveau i Danmark. Omkring motorcyklerne har vi fået meget hjælp og støtte fra BMW Xpedit, Ølgod og i forbindelse med indkøring hos FV Motor ved Finn Villadsen.

Den samme tak til alle omkring teamet ved mekanikerne Kenny Terp og Anders Tirsgaard, affjedringsdelen ved Anders Hoff og Hans Jensen fra AH Racing samt alle de øvrige hjælpere omkring teamet.

Martin Speed of Light
TH Motorsport


Læs mere om:
  • Simon Tirsgaard
  • Steven Tirsgaard
  • Anderstorp
  • 29/09/13 - Anderstorp - Road Racing - DM
  •      ASETEK SIMSPORTS