Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Mikkel C. Johansen sluttede sæsonen med top fem-placering

DTC 
02/10/13 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipI weekendens Yokohama DM Finale i Auto-G Danish Thundersport Championship på FDM Jyllandsringen sluttede Mikkel C. Johansen sin debutsæson i dansk motorsports kongeklasse med en flot femteplads i finaleløbet.
 

Racerkøreren fra Slagelse begyndte ellers sæsonens sidste afdeling med besvær, da et tidligere opstået problem igen viste sig fra sin grimme side.

”Vi har haft problemer med racerens styretøj gennem hele sæsonen, og det kulminerede i løb 1, da det sprang fuldstændig i luften. Servopumpen knækkede ganske enkelt midt under vores opvarmningsomgange til første løb. Jeg fik kæmpet raceren ud i pitten, hvor vi prøvede at reparere styretøjet, men det duede ikke og bilen var umulig at få rundt i Jyllandsringens snævre sving,” fortæller Mikkel C. Johansen.

Som en konsekvens af det ikke gennemførte løb, startede Mikkel C. Johansen Yokohama DM Finalens løb 2 fra sidste startposition i det 15 bils store felt.

”Jeg fik faktisk en forrygende start. Det kostede lidt knubs at komme frem i feltet, men det gjorde ikke noget at vi skrællede lidt folie af Camaro-raceren, for den skal dekoreres på ny til næste sæson, beretter Mikkel C. Johansen der samtidig mente at der skulle satses offensivt i finalen.

”Allerede fra de røde lamper slukkede i starten, var det alt eller intet for at komme frem i feltet, og det lykkedes faktisk ret godt. Jeg kom hurtigt op til Dennis Lind, der efter sin 2. plads i løb 1, var startet som nummer syv. Dennis Lind kørte lidt taktisk for at sikre sit mesterskab, men jeg fik alligevel overhalet yderligere et par konkurrenter, og i mål var jeg nået op til femtepladsen, efter hele 10 overhalinger i løbet.”

”Det har været en meget lærerig sæson, med både op- og nedture. Nedturene har jeg naturligvis lært af og min løbssejr i forrige afdeling på Rudskogen, var meget vigtig for mig. Den beviser, sammen med min opkørsel i finaleheatet, at når bilen virker optimalt, så er jeg konkurrencedygtig, og det giver samtidig optimisme frem mod næste sæson, hvor vi benhårdt vil arbejde mod en slutplacering i toppen af det samlede mesterskab,” slutter Mikkel C. Johansen.

I den samlede stilling endte Mikkel C. Johansen på en flot syvendeplads trods fravær i de to første afdelinger. Dennis Lind blev den hidtil yngste DTC mester, da han vandt Auto-G DTC mesterskabet.
Tillykke til Dennis Lind og hans team.

Birger W. Johansen


Læs mere om:
  • Mikkel C. Johansen
  • Jyllandsringen
  • 29/09/13 - Jyllandsringen - DTC
  •      D4 Enterprise Solutions