Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formula Renault 3.5 Series

Formel 1 debut til dansk racerkører

Formula Renault
3.5 Series 

29/09/13 

Den danske racerkører Marco L. Sørensen får på mandag sin debut i en rigtig Formel 1 racer. Det er det legendariske LOTUS F1 Team, som har valgt at teste deres danske Juniorkører. Testen finder sted på Paul Richard banen i Frankrig på mandag.
 

Lotus har i øjeblikket blandt andet den tidligere verdensmester, Finnen Kimi Räikkonen tilknyttet, og ligger pt på en fjerde plads i VM.

Marco Sørensen har i år været tilknyttet Lotus F1 som junior kører, og har blandt andet brugt en del tid i teamets simulator i England, hvor han har været en stor hjælp i forbindelse med udviklingen af nye dele til Formel 1 bilen.

Marco udtaler at han slet ikke helt har forstået det endnu. "Det er dette øjeblik jeg har arbejdet hen imod siden at jeg var tre år gammel. At det nu stå lige foran mig kan jeg slet ikke fatte. Jeg skylder en stor tak til dem som har støttet mig hertil."

Men før testen har Marco lige et løb i klassen World Series by Renault, hvor han ligger på en samlet 7. plads i mesterskabet. Til dagen løb starter den unge Dansker fra forreste startrække som to’er.

Marco Racing


Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Paul Ricard
  • 29/09/13 - Paul Ricard - Formula Renault 3.5 Series
  •      ASETEK SIMSPORTS