Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Martin Vedel Mortensen har dobbelt titelchance

Special Saloon 
26/09/13 

Den unge racerkører fra DK MOTORSPORT kan nå op på tre titler
DK MOTORSPORTs Martin Vedel Mortensen har allerede sikret sig en titel i denne sæson, men i den kommende weekend har den unge racerkører mulighed for ikke blot at fordoble antallet af titler, men også tredoble det.
Det sker, når finalen i årets Special Saloon Car-mesterskab køres på FDM Jyllandsringen.
 

Kun ganske få point skiller den unge fynbo fra mesterskabet i divisionen for de mindste biler, hvor målsætningen igennem hele sæsonen har været et forsvar af sidste års titel.

”Jeg har gode chancer for at tage titlen igen, og når det gælder selve løbet, tror jeg, at det igen vil blive en kamp mellem Hans Hartmann og mig. Vi lå forholdsvis tæt sidste gang på Jyllandsringen, og jeg kunne ikke forestille mig, at det skulle blive anderledes denne gang,” siger Martin Vedel Mortensen.


(Foto: Morten Alstrup)

Den store pointmargen i divisionsmesterskabet, at han nu også kan fokusere på det generelle mesterskab i Special Saloon Car-klassen, hvor han er oppe mod langt kraftigere biler end den Opel Corsa, han deltager med.

”Nu hvor jeg ved, at divisionsmesterskabet stort set er i hus, kan jeg tillade mig at tage lidt flere chancer og gå efter den samlede førsteplads,” siger DK MOTORSPORT-køreren.

Finalen i Special Saloon Car-mesterskabet kommer til at foregå på FDM Jyllandsringen, og det bliver et løb, som Martin Vedel Mortensen ser frem til.

”Banen ligger fint til mig,” siger han. ”Nu har vi næsten lige været der til Grand Prixet, så vi har setuppet, og jeg har banen inde i kroppen. Og den bane ligger fint til mig.”

Med venlig hilsen
DK Motorsport
Per Johansen


Læs mere om:
  • Martin Vedel Mortensen
  • Jyllandsringen
  • 29/09/13 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her