Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Thundersport Championship

Nicki Petersen kørte sit bedste Auto-G DTC løb på Rudskogen

DTC 
20/09/13 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipNicki Petersen sluttede på en flot fjerdeplads, da første løb ved næstsidste afdeling af Auto-G Danish Thundersport Championship, blev kørt på Rudskogen i Norge. Præstationen var den unge rookie’s bedste indtil videre i serien.
 

”Allerede i tidtagningen havde vi rigtig god fart, og sluttede som P5, hvilket var meget tilfredsstillende. I super pole forbedrede vi tiden endnu engang, og satte fjerdehurtigste tid, og dermed vores bedste startposition i år,” fortæller Nicki Petersen fra Rudskogen.

”I starten af løb 1 endte jeg uden for idealsporet igennem de første to sving, hvor der er meget skidt, og derfor kom jeg ikke så tidligt på speederen. Det koster to placeringer, men dem vandt jeg hurtigt igen, og kunne holde en fjerdeplads i mål.”


(Foto: Denner Photo)

Efter lørdagens resultat skulle Nicki Petersen, i sin Ford Mustang fra Danpor Motorsport, starte søndagens løb 2 fra femte startposition. Men modsat lørdag viste vejret sig ikke fra sin flotteste side, og netop som de potente racerbiler trillede ud fra pitområdet, begyndte regnen at falde. Alle biler var på tørvejrsdæk, hvilket i den grad vanskeliggjorde kørselsforholdene for hele feltet.

”Det var faktisk drønærgerligt, for vi havde som eneste bil i feltet valgt at sætte regndæk på. Men lige inden vi blev sendt ud på banen, ændrede vi vores beslutning, og monterede tørvejsdæk som resten af feltet. Var vi blevet på regndæk havde jeg måske vundet, men nu endte jeg på en syvendeplads efter et svært og glat løb.”


(Foto: Denner Photo)

”Alligevel er jeg, og hele teamet, meget tilfredse med weekenden som helhed. Det er min første sæson i Auto-G DTC, hvor jeg er bedste rookie, og en fjerdeplads i løb 1 er absolut godkendt og opfylder min ambition om hele tiden at være i top fem.”

Næste løb er sæsonens sidste, og til DM Finalen kan Nicki Petersen stille til start i en helt ny Camaro-racer, som erstatning for hans normale blå og hvide Ford Mustang.


(Foto: Denner Photo)

”Vores leasingkontrakt på min Ford Mustang udløber efter denne sæson, og vi skal derfor have en ny bil til 2014. Vi har valgt at købe en helt ny Camaro-racer, som vi tester inden finaleløbet, inden vi beslutter om den skal anvendes allerede i år.”

“For vi tager ingen chancer i DM Finalen. Jeg er aktuelt på en sjetteplads i det samlede mesterskab, men kan med to gode løb slutte som nummer fem, og bedste rookie, hvilket i den grad vil være tilfredsstillende for teamet,” slutter Nicki Petersen.

Nicki Petersen #74 Auto-G DTC


Læs mere om:
  • Nicki Petersen
  • Rudskogen Motorsenter
  • 15/09/13 - Rudskogen Motorsenter - DTC
  •      ASETEK SIMSPORTS