Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Toyota tager på en rejse ind i det ukendte

FIA WEC 
18/09/13 

World Endurance ChampionshipToyota skal i den kommende weekend for første gang besøge Circuit of the Americas for at deltage i årets 5. afdeling af FIA World Endurance Championship. Toyota har som de fleste andre teams aldrig før været på denne racerbane, og derfor er der også lagt to uofficielle test dage ind, før den frie træning.
 

Ved dette amerikanske 6-timers løb er det igen kun Anthony Davidson, Sébastien Buemi og Stéphane Sarrazin der kommer til start for Toyota Racing i TS030 HYBRID med nummer 8.


nye udfordringer på Circuit of the Americas
(Foto: Toyota Racing)

Toyota Racing kommer til USA med stor optimisme i forhold til den performance de leverede i Brasilien. Desværre kunne teamet ikke bruge den genvundne speed til så meget, for bilen blev skubbet af banen i starten af løbet, og løbet endte i en dækmur.

Optimismen sprudler alligevel i teamet, som ønske at vise at denne sæson ikke kun skal byde på Audi sejre. Derfor kommer de igen med en high-downforce aerodynamik som de benyttede på Interlagos, som selvfølgeligt er tilpasset denne bane.

Dette skal blandt andet være nøglen til at lave et godt resultat på den amerikanske bane med 20 sving, men Toyota skriver intet om at de tror på at sejre på denne bane, men jeg er sikker på at de har håbet.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Circuit of the Americas
  • 22/09/13 - Circuit of the Americas - FIA WEC - FIA VM
  •