Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

European Rallycross Championship

Ulrik Linnemann tilbage på podiet

ERC 
17/09/13 

Ulrik Linnemann og hans team var i weekenden på besøg i Østrig, nærmere betegnet PS RACING CENTER – GREINBACH.
 

Nordjyden der lige nu kæmper om en topplacering i Europamesterskabet i Rallycross havde ryggen mod muren - da alt andet end en god placering var uinteressant, og ville umuliggøre at blande sig i toppen ved det afsluttende finale-løb i Tyskland som afvikles allerede næste weekend.

Ulrik lagde ud med en ikke prangende 5. Plads i et første heat. Men herefter bed han sig fast i toppen, og fik en sejr i andet heat. En 2. Plads i tredje heat, og en 2. Plads i fjerde heat. Herefter var han klar til semifinalen som blev vundet på overbevisende vis. A-finalen bød på en flot 2. Plads kun 0,7 sekund efter Reinis Nitišs (Letland)


(Foto: Johnny Loix)

Dermed inkasserede Ulrik og hans team 26 point i Østrig som gør at han lige nu besidder en 4. Plads i det samlede klassement.

Med kun 7 point op til 3. Pladsen og en bronze medalje. Kan Nordjyden med lidt held nå at få denne med hjem, når han allerede i næste weekend (d. 21 og 22. Sept.) skal køre den sidste afdeling af mesterskabet på Estering i Tyskland. For dem der skulle være interesseret i at følge teamet på nært hold, kan man klikke sig ind på deres facebook fanside. Her kommer der live updates fra finalen i Tyskland.

Med venlig hilsen
Linnemann-Motorsport


Læs mere om:
  • Ulrik Linnemann
  •