Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Modgangen fortsatte for Mikkel C.

DTC 
13/09/13 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipEfter en drømmedebut i Auto-G Danish Thundersport Championship ved juniløbet på Jyllandsringen, hvor Mikkel C. Johasen i hans første DTC-afdeling nogensinde høstede en fjerde- og en andenplads, har resultaterne fra de to seneste afdelinger af Auto-G DTC, båret mere præg af tekniske udfordringer og uheld, end Mikkel C. bryder sig om.
 

Det har selvsagt medført mere beskedne placeringer ved både ”Grand Prix Danmark” og det senest kørte ”Padborg Super Prix”.

Ved Grand Prix DK var det bremserne, som drillede i heatene allerede efter få omgange.
Men dette problem blev, med gode råd fra et konkurrerende team, løst inde Padborg Super Prix i forgangne weekend.
Her var det så til gengæld problemer med styrtøjet og et defekt dæk, som forhindrede Mikkel i at opnå andet end middelmådige placeringer.


problemer med styrtøjet og et defekt dæk, forhindrede Mikkel i at opnå andet end middelmådige placeringer
(Foto: www.mcjohansen.com)

”Problemet med styrtøjet viste sig først når jeg havde kørt nogle omgange, og var derfor vanskeligt at lokalisere for mine mekanikkere”, forklarer Mikkel, som i første heat, var oppe og presse konkurrenten på 3. pladsen inden problemet igen viste sig, og han måtte tage til takke med en placering som nummer 5.

”Heldigvis får jeg da at få vist mit potentiale med de omgangstider jeg når og får kørt i kvalifikationerne og inden bilen bliver kørt varm i heatene” supplerer Mikkel.


Padborg Super Prix
(Foto: www.mcjohansen.com)

I pausen mellem heat 1 og heat 2 lykkes det imidlertid mekanikkerne at lokalisere styrtøjs-problemerne til et kardanled på ratstammen, som sidder for tæt på udstødningsrøret.
Hermed så alt lyst ud til heat 2, indtil John Nielsen efter noget tumult, desværre kommer til at ”parkere” sin bil lige foran Mikkel, som så må en tur i bakgear, inden løbet kunne fortsættes fra sidste pladsen.

”Sidst i heatet misser jeg desværre en udbremsningsduel om 8. pladsen, og må herfor indkassere en tidsstraf, som sætter mig ned på 9. pladsen på resultatlisten”.

I den samlede stilling om mesterskabet, rykker Mikkl C. Johansen en placering frem til 9. pladsen.

Ved løbet på Padborg, havde Mikkel besøg af 22 gæster fra HDF-Patruljen, som ivrigt supporterer ham ved bl.a. at bære teamets profiltøj.


Ved løbet på Padborg, havde Mikkel besøg af 22 gæster fra HDF-Patruljen, som ivrigt supporterer ham ved bl.a. at bære teamets profiltøj
(Foto: www.mcjohansen.com)

Mikkel ser nu frem til at konkurrere med en bil uden problemer ved ”Rudskogen Motorfestival” som køres i kommende weekend på Norges Formel-1 bane lige syd for Oslo.


Mikkel ser nu frem til at konkurrere med en bil uden problemer ved ”Rudskogen Motorfestival”
(Foto: www.mcjohansen.com)

Der sendes live-tv fra løbet via nettet på http://www.sport2400.com/ .

f. Mikkel C. Johansen
Birger W. Johansen


Læs mere om:
  • Mikkel C. Johansen
  • Padborg Park
  • 08/09/13 - Padborg Park - DTC
  •