Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Mikkel C. Johansen i hård kamp ved Grand Prix Danmark

DTC 
02/09/13 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDer var i weekenden 24.-25. august Grand Prix Danmark på Jyllands-ringen, og her deltog Mikkel C. Johansen fra Slagelse, i kongeklassen Auto-G DTC med en 14. plads og en 6. plads som dagens resultater.
 

I alt stillede 17 biler til start og Mikkel havde ikke mindre end 150 race-begejstrede gæster til spisning i teamteltet i mellem løbene.
Til denne lejlighed, havde Mikkel allieret sig med Auto-G DTC’s pressechef og TV-kommentator Thomas Wulff, som sammen med Mikkel, sørgede for at de mange gæster fik en god og informativ start på dagen og de ventende oplevelser som tilskuer.


(Foto: www.MCJohansen.com)

Modstanden i klassen er hård og ubarmhjertig og bliver ikke mindre, når over 15.000 tilskuere kigger med fra tilskuerpladserne.

Mikkel klarede lørdagens kvalifikation med en fjerde plads, og kvalificerede sig derved til at deltage i søndagens super-pole. Her endte mikkel på en 6. plads.


(Foto: www.MCJohansen.com)

Efter den sædvanlige tumult i starten, hvor alle vil først ned til 1. sving, kom Mikkel C. godt af sted til 1. heat.
Der blev kørt meget hårdt og det kostede da også en masse ”visitkort” fra konkurrenterne på Mikkels bil, bl. a. en tabt bagende.
På sidste omgang sætter Mikkel et angreb ind på en forankørende, som desværre vælger at forsvare sin placering, ved at smække døren i – men for sent, så de to biler kolliderer 400 meter før målstregen, og begge tager en dyrebar snurretur, som desværre koster nogle placeringer.


(Foto: www.MCJohansen.com)

Efter heatet blev Mikkel pålagt skylden for uheldet, og fik tildelt en tidsstraf, som henviser ham til en placering som nr 14. – hvilket desuden har den konsekvens, at heat 2 skal startes fra denne position.
”Nogen gange må man bare erkende, at tingene ikke altid går ens vej, og så se og komme videre” udtaler Mikkel.
”Dommen er en såkaldt ”fakta-dom”, og fakta-domme kan – i hvert fald iflg reglementet - ikke ankes eller ændres, selvom jeg også efter at have set min on-board video, mener at det er et ”race-incident” uddyber Mikkel efterfølgende.

Efter endnu en god start til 2. heat bliver speederen igen trådt i bund til 12 omgange med hårdt men godt og spændende race og Mikkel får kørt sig 8 placeringer frem og sluttede på en 6. plads – og igen måtte Mikkels mekanikere ud på banen for at hente bilens bagende.


(Foto: www.MCJohansen.com)

”jeg er godt nok glad for, at jeg har min erfaring om hårdt og tæt race med mig fra Legend Car klassen, hvor jeg i 2011 deltog og blev dansk mester”, siger Mikkel grinende, ”for der er faktisk ikke den store forskel i kørestilene og kampiveren der, og så i DTC”.

Mikkel slutter med et stort anerkendende tillykke til Dennis Lind.

Mikkel har kun har kørt 2 ud af de hidtil 4 løbsafdelinger, og ligger fortsat nr. 10 i den samlede stilling.

Birger W. Johansen for
www.mcjohansen.com


Læs mere om:
  • Mikkel C. Johansen
  • Jyllandsringen
  • 25/08/13 - Jyllandsringen - DTC
  •