Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

BritCar

Ronnie Bremer og Christina Nielsen deler Ferrari’en til Britcar Silverstone 1000 km

BritCar 
27/08/13 

Bremer Racings flotte Ferrari 430 skal køre 1000 km. løbet på Silverstone i weekenden d. 20. – 22. september.
Det bliver den Danske racerpige Christina Nielsen der skal dele raceren med Ronnie.
 


(Foto: Christinanielsen.dk)

Christina der er datter af Lars Erik Nielsen har kørt Porsche Carrera Cup Deutschland og hun kører aktuelt ADAC GT Masters.


(Foto: Christinanielsen.dk)

Christina siger: ” Jeg er da utrolig spændt da det bliver mit første 1000 km løb og mit første i en Ferrari ... samtidig bliver det også min første gang på Silverstone så overordnet er der mange nye ting men de er alle positiv. Jeg ved ikke hvordan konkurrencen er så jeg har svært ved at udtale mig om forventninger til placering men jo højere jo bedre, og så handler langdistance jo også om at gennemfører først og fremmest.”


(Foto: Christinanielsen.dk)

Efter Bremer Racing indkøbte Ferrarien var 1000 km. løbet på Silverstone det første som stod på Ronnis ønskeseddel.

Ronnie siger: "Jeg synes det er en rigtig god måde at få testet raceren på forstået således at 24 timers løb bestemt også er aktuelle, men nu kan vi prøve vores setup af i et lidt kortere løb som jeg er sikker på virker, men det får vi jo som sagt så vished for på Silverstone. Tilgangen af Christina Nielsen er jeg rigtig glad for, Christina har gjort det rigtigt godt med fine placeringer så jeg vil mene at vi har rigtigt gode chancer for at lave et topresultat hvis det hele klapper og det tror jeg det gør."


(Foto: Denner Photo)

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Ronnie Bremer
  •      ASETEK SIMSPORTS