Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Jani’s første test i Porsche LMP1

FIA WEC 
17/08/13 

World Endurance ChampionshipNeel Janis officielle forpligtigelser hos Rebellion Racing er bestemt ikke forbi endnu, men han er nok mentalt færdig med det team.
Faktum er i hvert fald at Jani skal teste for sin nye arbejdsgiver i den kommende uge, hvor han for første gang sætter sig i den helt nye Porsche LMP1, og testen skal afvikles på Weissach.
 

Timo Bernhard og Romain Dumas har allerede været ude på de første tests med den nye bil og nu bliver det altså Neel Janis tur til at køre bilen. Herefter mangler vi at se Mark Webber i bilen, og der er foreløbig ikke nogen officielle planer om hvornår han får sin første tur i bilen.


(Foto: Porsche )

Porsches forberedelser frem imod den officielle race debut med deres nye LMP1, forløber helt efter planen, og deres erklærede mål er allerede nu at vil gøre en god figur ved 24 timers løbet på på Le Mans i 2014. hvad det så helt præcis betyder, vil ingen udtale sig om.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Neel Jani
  • Romain Dumas
  • Timo Bernhard
  • Porsche Motorsport
  •