Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC Formel Masters

Red Bull Ring - 1. løb

ADAC
Formel Masters 

10/08/13 

Nicolas Beer nummer tre
Det var thumps up til Nicolas Beer og så en af de ærgerlige markeringer til Mikkel Jensen efter det første af tre løb, som ADAC Formel Masters skal køre på Red Bull Ring i denne weekend.
Og her kom den ene af de danske kørere på podiet. Den anden måtte se sig henvist til ikke at blive klassificeret.
 

Nicolas Beer sluttede første løb på en flot tredjeplads. Igen fik han vist at talentet så absolut er til stede. I det hele taget var det et godt løb for Neuhauser Racing teamet som han kører. Teamets tre kørere sluttede alle i top 10 og altså med Nicolas Beer som den bedst placerede.

Meget værre gik det for Lotus teamet. De fik en kører i top 10 mens de to andre, og altså med Mikkel Jensen som den ene, sluttede i gruppen af ikke-kvalificerede kørere. Mikkel Jensen er noteret for at slutte som den bedste af disse. Han måtte udgå efter 11 af de 18 omgange. Vi har endnu ikke fået oplyst om årsagerne hertil.

Dons

Læs mere om:
  • Nicolas Beer
  • Red Bull Ring
  • 11/08/13 - Red Bull Ring - ADAC Formel Masters
  •