Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Rally

Jesper Bisted: ”Vi skal vinde vores klasse”

Rally 
08/08/13 

Når Jesper Bisted og hans co-driver Heidi Knudsen starter i årets rallysprint i Fårvang på fredag, er der tale om en mærkedag for mandskabet i den hvide og grønne Suzuki Swift Maxi 1600.
 

”Sidste års løb var det første, som vi kørte sammen. Dengang vandt vi vores klasse, og det har vi også tænkt os at gøre igen,” siger Jesper Bisted.


Jesper Bisted og Heidi Knudsen jagter en gentagelse fra sidste års klassesejr i Fårvang

Der er næsten gået to måneder, siden Bisted Motorsport sidste gang var i aktion med deres rallybil. Det var ved Ecoteck Rally Himmerland, hvor holdet desværre måtte udgå med en ødelagt forbro.

”Vi har fået repareret forbroen, og så har vi samtidig også haft lejlighed til at køre en mindre test, hvor vi opdagede et problem med servostyringen. Det var godt, at sådan en fejl opstod under en test, så vi kunne nå at få fejlen lavet, inden vi skal køre i Fårvang,” forklarer Jesper Bisted.

Ved sidste års udgave af rallysprintet i Fårvang vandt Jesper Bisted og Heidi Knudsen deres klasse med mere end fem sekunders forspring til nærmeste konkurrent, men denne gang får de ekstra konkurrence. Det sker, når Brian Madsen stiller op i en ny Peugeot 208 i såkaldt R2-trim.

”Det bliver spændende at kæmpe mod Brian Madsen, for han er en dygtig mand at få i sådan en bil,” siger Jesper Bisted. ”Jeg tror godt, at vi kan følge bilen. Det er mere et spørgsmål, om vi kan følge manden, for der er ingen tvivl om, at Brian kan køre bil. Målt på hestekræfter og effekt skal vi nok kunne følge hans bil, men Brian har trods alt før vundet Fårvang generelt.”

Rallysprintet i Fårvang er en meget kompakt affære. Første heat starter klokken 17.00, og går alting planmæssigt vil Jesper Bisted starte i finalen klokken 20.45.

”Fårvang er et arrangement med masser af mennesker og en god stemning, og det bliver det ideelle sted at præsentere teamets nye sponsor, 7-Eleven,” siger Suzuki-køreren.

Bisted Motorsport


Læs mere om:
 • Jesper Bisted
 • Fårvang
 • 09/08/13 - Fårvang - Rally
 •  
   

  Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS