Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Alonso til Red Bull??

Formel 1 
31/07/13 

Et nogenlunde udramatisk ungarsk Grand Prix er overstået, men pludselig midt i varmen og avisernes ”agurketid” melder et heftigt rygte sig på banen!
 

Ungarns Grand Prix i ”gryden” på Hungaroring er vel overstået og tingene går sin gang. Og så alligevel ikke. De seneste ”hotte” rygter vil vide, at Fernando Alonso i Ungarn, i al hemmelighed har haft et møde med Red Bull´s ”spidser”!
Der går næppe røg af en brand uden ild eller hvordan det nu er. I hvert fald er rygterne så kraftige, at Ferrari´s ”øverste” Luca de Montezemelo er ude i medierne med en skarp kritik af teamets førstekører.

Fernando Alonso skulle angiveligt have ført seriøse samtale med folk fra Red Bull. Det er nok muligt, men visse ting taler kraftigt imod et skifte fra ”La Scuderia” og til succes-teamet fra Red Bull:
Sebastian Vettel er regerende verdensmester i Formel 1 og Red Bull er ikke ligefrem kendt for at yde ”special service” til Mark Webber som er ”andenkører” … Fernando Alonso ville nok få en lidt mere konkurrencedygtig bil, men ville næppe få bedre betingelser end ”Das Wunderkind” Vettel.

Fernando Alonso har før skiftet til et team med en klar førstekører: McLaren og Lewis Hamilton. Alonsos tid hos McLaren var vist ikke den rene lykke og alt tyder på, at Red Bull kun vil have Alonso i team´et for at stække den nærmeste konkurrent Ferrari. Det tyder på spekulationer på højt plan.
Man kan selvfølgelig godt forstå Alonso. Ferrari er ikke helt fremme i skoene i øjeblikket, men med en bedre andenkører end Massa fra 2014, ser tingene måske bedre ud.
Et skifte til Red Bull lugter lidt af en ”parkering” af Alonso og en stærk konkurrent (Ferrari) fra Red Bulls side!

Them

Læs mere om:
  • Fernando Alonso
  • Scuderia Ferrari
  •