Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Super Cup

Michael Christensen nr 10 i Ungarnsk kaosløb

Porsche
Super
Cup 

28/07/13 

Femte afdeling af Porsche Mobil 1 Supercup blev en skuffelse for Porsches danske juniorkører Michael Christensen. På Hungaroring udenfor Budapest i Ungarn fik den 22-årige dansker en god start, men slutresultatet blev alligevel kun en 10.-plads.
 

”Jeg kom godt afsted, men der var kaos i første sving med flere forskellige sammenstød og jeg mistede mange placeringer. Resten af løbet lå jeg midt i klump af biler, men det er omtrent umuligt at overhale på Hungaroring,” fortæller Michael om løbet, der fandt sted i gloende hede med asfalttemperaturer omkring 50 grader.


Michael Christensen
(Foto: Grand Prix Photo)

Porsche Mobil 1 Supercup-feltet holder nu fire ugers sommerferie inden næste afdeling, der afvikles ved Belgiens formel 1 Grand Prix 25. august. Forinden får Michael Christensen en indsats som gæstekører i en afdeling af det tyske Porsche Carrera Cup på Nürburgring 18. August.

Netop på Nürburgring vandt Michael for tre uger siden fjerde afdeling af Porsche Mobil 1 Supercup i sammenhæng med Tysklands formel 1 Grand Prix.

Udvalgte placeringer:
1) Sean Edwards (GBR) – 26m01.021sek
2) Christian Engelhart (DEU) – 0,6 sekunder efter
3) Kuba Giermaziak (POL) – 1,4 sekunder efter
---
8) Nicki Thiim (DEN) – 21,2 sekunder efter
10) Michael Christensen (DEN) – 22,7 sekunder efter

Grand Prix Photo
Peter Nygaard


Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Hungaroring
  • 28/07/13 - Hungaroring - Porsche Super Cup
  •